HORRORSTÖR
HORRORSTÖR - Grady Hendrix Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Podivné věci se dějí… ve velkoobchodě s nábytkem Orsk v Clevelandu. Každé ráno vedoucí přijede do obchodu a zjistí, že police Kjërring jsou rozbité, ze sklenic Glans zbyly jen střepy a kdosi rozmlátil i šatní skříně Liripip! Je nadmíru jasné, že něco tu nehraje. Aby záhadu rozluštila, dohodne se trojice zaměstnanců, že bude v obchodě dobrovolně… Přejít na celý popis

Morgane Moncomble: Srdcové eso Dá se v lásce blafovat stejně jako v pokeru? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Podivné věci se dějí… ve velkoobchodě s nábytkem Orsk v Clevelandu. Každé ráno vedoucí přijede do obchodu a zjistí, že police Kjërring jsou rozbité, ze sklenic Glans zbyly jen střepy a kdosi rozmlátil i šatní skříně Liripip! Je nadmíru jasné, že něco tu nehraje. Aby záhadu rozluštila, dohodne se trojice zaměstnanců, že bude v obchodě dobrovolně pracovat přesčas. A tak v brzkých ranních hodinách na podlaží s vystaveným nábytkem zaslechnou zvláštní zvuky a ocitnou se tváří v tvář něčemu, co by si nepředstavili ani v nejděsivějších snech. Horrorstör se dá charakterizovat jako tradiční příběh o strašidelném domě, ovšem ve zcela současném pojetí, a to nejen neotřelým výtvarným a grafickým zpracováním.

Sdílet 0

Nakladatel
Plus
Rozměr
190 x 223 x 17
isbn
978-80-259-0348-3
Počet stran
248
datum vydání
1.11.2014
ean
9788025903483
Vazba
měkká vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 3 z 5 hvězdiček Kateřina Mandulová registrovaný uživatel

    Kniha katalogového formátu Horrorstör autora Gradyho Hendrixe přišla s nápadem umístit děj tradičního strašidelného domu do netradičního prostředí. S hrůzami a nečistými tvory se máte šanci setkat ve fiktivní prodejně nábytku ORSK, vymyšlený americký gigant nepokrytě kopírující konkurenční řetězec IKEA. Několik zaměstnanců se rozhodne přijít na kloub záhadě nočního řádění zlotřilců ničící majetek firmy v této konkrétní pobočce a spustí tím více či méně vědomě pohromu nadpozemských rozměrů, která však číhala za policovým systémem těžkého názvu již dlouho. Příběh sám aspiroval s neobvyklými kulisami na něco nového a netradiční pojetí mohlo dodat příběhu švih hodný zapamatování. Jenže se to nestalo. Postavy Vám k srdci nepřirostou, spíše Vás budou svými poněkud nelogickými kroky štvát, prostředí nakonec svůj potenciál nevyužije a pokud měl být příběh i poněkud humorný, ztratilo se to mezi malůvkami fiktivního nábytku s prodejními texty. Kniha je napsána překvapivě čtivě, ale mezi klenot žánru nepatří. Spíše něco jako cetka z výprodeje u pokladen. Hezký, ale už je toho moc.

    Kniha, Plus, 2014, 9788025903483

  • 5 z 5 hvězdiček Šárka registrovaný uživatel

    Příběh je celkem klasická duchařina, kterou bych v obchodě asi přešla, nebýt obálky. Grafická podoba dělá tuhle knihu výjimečnou a dodává příběhu humor.

    Kniha, Plus, 2014, 9788025903483

  • 5 z 5 hvězdiček Alžběta Pávková registrovaný uživatel

    Nevěděla jsem, co od této knihy očekávat. Myslela jsem, že to bude hororová parodie a on to nakonec byl seriózní horor. A překvapilo mě, jak moc se mi líbil. Závěr je akční a dobře vysvětlený. Po grafické stránce je kniha nádherná.

    Kniha, Plus, 2014, 9788025903483

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora