Znalecké dokazování v trestním řízení - 2. vydání E-kniha

Znalecké dokazování v trestním řízení - 2. vydání E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Od 1. 1. 2021 je účinný nový zákon č. 254/2019 Sb., o znalcích, znaleckých kancelářích a znaleckých ústavech. Druhé, podstatně přepracované a doplněné vydání monografie Znalecké dokazování v trestním řízení velice rychle reaguje na tuto novou právní úpravu.  Monografie se snaží odpovědět na řadu otázek, které si znalci při své činnosti… Přejít na celý popis

Michaela Brnková: Důvěra On je chladný, ona temperamentní. Jde jen o novou práci. Co všechno z ní ale může vzejít? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Od 1. 1. 2021 je účinný nový zákon č. 254/2019 Sb., o znalcích, znaleckých kancelářích a znaleckých ústavech. Druhé, podstatně přepracované a doplněné vydání monografie Znalecké dokazování v trestním řízení velice rychle reaguje na tuto novou právní úpravu. 

Monografie se snaží odpovědět na řadu otázek, které si znalci při své činnosti kladou a na které hledají odpověď, byť tato monografie nemůže postihnout všechny aspekty jejich činnosti v trestním řízení, a ani to není její ambicí. Jejím cílem je to, aby pochopili, jaké je jejich postavení v trestním řízení a co se v něm očekává od znaleckého dokazování. Obojí je mimo jiné podmíněno tím, že pochopí smysl a význam trestního řízení a alespoň v základech stěžejní postupy, které jej ovlivňují a kterými se řídí orgány činné v trestním řízení při svém rozhodování.

Obsah této monografie bude nápomocen i tomu, kdo by se chtěl blíže seznámit s problematikou znaleckého dokazování v trestním řízení, jelikož takto specificky zaměřená publikace doposud na našem trhu absentovala.

Sdílet 0

Nakladatel
Wolters Kluwer
jazyk
čeština
Počet stran
132
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 385 Kč Nápověda