Zločin slečnám nesluší E-kniha

Zločin slečnám nesluší E-kniha

Součástí série: Případy pro W + W 1. díl z 10

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie. Přiznejme si, že život na dívčí internátní škole může být celkem nuda. Možná právě proto se Daisy Wellsová a Hazel Wongová rozhodnou založit tajný detektivní klub. Bude přece super řešit vzrušující záhady! Jenže ono se dál nic neděje – pokud tedy nepočítáme zmizelou kravatu jejich spolužačky… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie. Přiznejme si, že život na dívčí internátní škole může být celkem nuda. Možná právě proto se Daisy Wellsová a Hazel Wongová rozhodnou založit tajný detektivní klub. Bude přece super řešit vzrušující záhady! Jenže ono se dál nic neděje – pokud tedy nepočítáme zmizelou kravatu jejich spolužačky Lavinie. Pak ale Hazel najde v tělocvičně bezvládně ležet učitelku Bellovou. Když se po chvilce vrátí i s Daisy zpět, tělo je pryč. Dívkám je hned jasné, že tady došlo ke zločinu! Bude třeba vypátrat, kdo za tím stojí – jen na škole má motiv hned několik lidí. Ale jak dokázat, že učitelku někdo zabil, když tělo zmizelo a na první pohled se vlastně vůbec nic nestalo?

Sdílet 0

Nakladatel
Fragment
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 14 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel

    Desetiletou dceru jsem od knížky nemohla odtrhnout. Je sice čtenářka, ale takovou vášeň jsem u ní snad ještě neviděla. Doporučuji!

    Kniha, Fragment, 2018, 9788025336564

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina vá registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Dcera 12 let byla nadšená. Podle děje, co mi vyprávěla a kousků, co jsem si pro zajímavost přečetla, je to opravdu dílo na úrovni. Doporučuju!

    Kniha, Fragment, 2018, 9788025336564

  • 2 z 5 hvězdiček Vali registrovaný uživatel

    Už asi docela přesluhuju, protože je mi (16) a knížka je pro 12+. Tuto knihu mi darovala kamarádka, protože si myslela, že to bude podobné jako 'koláč s kapkou jedu',ale nebylo. Docela hezky napsané. Štvalo mě, že hlavní hrdinky byly trochu takové ťuňti. Pořád se hádali ....a hlavně vraždy (kdo by bez pořádného příběhu s vraždou mohl žít, že ano). Myslím si, že pro menší dívky ano :)

    Kniha, Fragment, 2018, 9788025336564

  • 5 z 5 hvězdiček Iva registrovaný uživatel

    Knížka je pro děti od 12 let, moje devítiletá dcera však už běžně knížky pro tuto věkovou kategorii čte. Respektive je konzumuje prostřednictvím mého předčítání před spaním. Harryho Pottera jsme četly od 6 do 8 let. A když se začala sápat po mé sbírce detektivek od Agathy Christie, doporučili nám v knihovně tuhle sérii. Je prostě skvělá. Začínáme poslední, momentálně 6. díl. A tenhle první byl právě z knihovny, ostatní už máme v knihovně a víme o připravovaném sedmém. V originále jich je ale už 10, což nám dělá radost. Super je, že vyšetřovatelkami jsou teenagerky v době cca před sto lety, knížky jsou inspirovány dílem A. Christie, tedy se podobají atmosférou. Přitom jde opravdu o vraždy a poctivé vyšetřování, takže malí čtenáři nemají pocit, že je někdo zbytečně šetří. Vedlejším efektem je, že chtě nechtě nutí čtenáře logicky uvažovat nebo ho to alespoň učí. Krásně napsáno, velmi dobře přeloženo. Tleskám.

    Kniha, Fragment, 2018, 9788025336564

  • 5 z 5 hvězdiček Anna registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nemohu hodnotit, ale s prvními dvěma knížky jsem udělala radost.

    Kniha, Fragment, 2018, 9788025336564

  • 5 z 5 hvězdiček Ella Jurásková registrovaný uživatel

    Uzasna knizka. Klidne i pro 13tilete slecny!!! Moji dceru Izu(13) silene nadchla, kupuju pro ni dalsi dily

    Kniha, Fragment, 2018, 9788025336564

  • 4 z 5 hvězdiček Adriana Dosedělová registrovaný uživatel

    Celkem bezva knížka pro malé slečny. Jde o detektivku, která je napsána v tradičním stylu aGáty Christie. Není vůbec špatná. Ale je určena jen dané věkové skupině.

    Kniha, Fragment, 2018, 9788025336564

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 209 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora