Zákon o insolvenčních správcích. Komentář. 2.vydání E-kniha

Zákon o insolvenčních správcích. Komentář. 2.vydání E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Přinášíme druhé, aktualizované vydání komentáře zákona č. 312/2006 Sb., o insolvenčních správcích, jenž je důležitým právním předpisem v oblasti insolvenčního práva a upravuje podmínky výkonu i samotný výkon funkce insolvenčního správce a rovněž dohled nad insolvenčními správci. Komentář detailně vystihuje problematiku ve světle aplikační praxe,… Přejít na celý popis

Michaela Brnková: Důvěra On je chladný, ona temperamentní. Jde jen o novou práci. Co všechno z ní ale může vzejít? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Přinášíme druhé, aktualizované vydání komentáře zákona č. 312/2006 Sb., o insolvenčních správcích, jenž je důležitým právním předpisem v oblasti insolvenčního práva a upravuje podmínky výkonu i samotný výkon funkce insolvenčního správce a rovněž dohled nad insolvenčními správci.

Komentář detailně vystihuje problematiku ve světle aplikační praxe, upozorňuje na úskalí právní úpravy a nabízí možná řešení výkladových problémů v praxi. Druhé vydání reflektuje důležité změny, k nimž v této oblasti došlo – např. nová ustanovení týkající se personálního a materiálního vybavení insolvenčního správce, zaměstnance insolvenčního správce či podstatné změny týkající se přestupků.

Komentář má sloužit jako pomůcka především pro samotné insolvenční správce, ale využít jej mohou také insolvenční soudy.

Právní stav komentáře je k 1. 7. 2023.

Sdílet 0

Nakladatel
Wolters Kluwer
jazyk
čeština
Počet stran
232
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 555 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora