Základy malování akvarelem E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Technika akvarelu vnáší do tvorby další rozměr – barvu. Barva nás obklopuje stále a všude, neexistuje na světě předmět, který by neměl nějakou barvu. Ne vždy si to však uvědomujeme. Na stránkách této knihy se naučíte, jak vnímat barvy, dozvíte se něco o vzájemných vztazích barev a jejich působení. A všechno si hned vyzkoušíte pomocí… Přejít na celý popis

  • 268 Kč s DPH Skladem (vybrané prodejny)

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Technika akvarelu vnáší do tvorby další rozměr – barvu. Barva nás obklopuje stále a všude, neexistuje na světě předmět, který by neměl nějakou barvu. Ne vždy si to však uvědomujeme.

Na stránkách této knihy se naučíte, jak vnímat barvy, dozvíte se něco o vzájemných vztazích barev a jejich působení. A všechno si hned vyzkoušíte pomocí specifických technik malby akvarelem v praxi.

Tato kniha vás provede světem akvarelu od těch nejjednodušších začátků, kdy se učíte zacházet se štětcem a barvami, přes první pokusy s malováním krajiny až k detailnímu zobrazení například květin. Seznámíte se s perspektivou válce a hranatých předmětů a hned si vyzkoušíte, že není třeba se těchto na první pohled technických postupů bát.

Na konci knihy se dozvíte, jak najít ve svém obraze tu nejlepší kompozici, jak obraz zapaspartovat a vystavit. Co je však nejdůležitější – tato kniha není určena pouze ke čtení, ale především k samostatné výtvarné práci.

Nechte se inspirovat a pusťte se s chutí do malování.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
160
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 254 Kč Nápověda
Další knihy autora