Zábavná logopedie E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Logopedická cvičení na doma i do školky, která budou bavit děti i dospělé!Nácvik správné výslovnosti patří v mnoha rodinách ke každodenní rutině, která může časem omrzet jak děti, tak rodiče. Často trvá dlouho, než se dítě naučí všechny hlásky vyslovovat tak, jak je třeba, a proto je důležité, aby procvičování všechny zúčastněné bavilo, bylo… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Logopedická cvičení na doma i do školky, která budou bavit děti i dospělé!
Nácvik správné výslovnosti patří v mnoha rodinách ke každodenní rutině, která může časem omrzet jak děti, tak rodiče. Často trvá dlouho, než se dítě naučí všechny hlásky vyslovovat tak, jak je třeba, a proto je důležité, aby procvičování všechny zúčastněné bavilo, bylo pestré a zábavné.
Sešit, který máte před sebou, všechna tato kritéria splňuje. Sestavila ho klinická logopedka s dlouholetou praxí, a jsme si proto jisti, že bude skvěle sloužit dětem, rodičům, ale i učitelům v mateřských školkách.

První část je věnována řečovému rozvoji, grafomotorice, početním dovednostem a prostorové orientaci, druhá pak artikulačním cvičením. Vše je procvičováno nenásilnou formou prostřednictvím zábavných úkolů, popisováním obrázků, rýmováním či vyprávěním.
Kluci a holky si rozšíří slovní zásobu, zdokonalí výslovnost, ale i běžnou komunikaci a vyjadřování.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Učebnice
Nakladatel
Fragment
jazyk
čeština
Počet stran
48
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.8 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Svatava Žůrková registrovaný uživatel

    Původně jsem očekávala knihu napsanou trošku jinak. Ale v konečném důsledku jsem spokojená a doufám, že vnoučata při výuce slabik taky uspějí i díky této knize.

    Učebnice, Fragment, 2017, 9788025327807

  • 5 z 5 hvězdiček l.blazek.1@seznam.cz registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    moc hezká kniha a cvičebnice nejen pro děti

    E-kniha, Fragment, 2016,

  • 1 z 5 hvězdiček Zdenka registrovaný uživatel

    Tato e-knížka je mi k ničemu, když ji nemohu vytisknout, nechápu jak má dítě domalovávat různá cvičení, když zakoupenou e-knihu nelze vytisknout.

    E-kniha, Fragment, 2016,

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Jurečková registrovaný uživatel

    Nám se s dcerou knížka (spíš bych ale nazvala pracovní sešit) moc líbí. Sice jsme ji zvládli během tří dní celou, ale to jí neubralo na atraktivitě. Je v ním spousta prostoru pro dceru - vymalovává, doplňuje, počítá, …. a tak hravou formou se učí správně vyslovovat. Mohu jen doporučit.

    Učebnice, Fragment, 2017, 9788025327807

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 129 Kč Nápověda
Další knihy autora