Vývojová psychologie. Dětství a dospívání E-kniha

Vývojová psychologie. Dětství a dospívání E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Doplněné a přepracované vydání oblíbené publikace se zabývá psychickým vývojem jedince v období dětství a dospívání. Tento vývoj je analyzován z různých hledisek: se zaměřením na osobnost člověka, podle jednotlivých psychických funkcí, ale i vzhledem k jeho postavení v nejvýznamnějších sociálních strukturách. Kniha vysvětluje, které reakce jsou… Přejít na celý popis

Arnold Schwarzenegger: Buď užitečný Poznejte recept na úspěch podle Arnolda Schwarzeneggera! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Doplněné a přepracované vydání oblíbené publikace se zabývá psychickým vývojem jedince v období dětství a dospívání. Tento vývoj je analyzován z různých hledisek: se zaměřením na osobnost člověka, podle jednotlivých psychických funkcí, ale i vzhledem k jeho postavení v nejvýznamnějších sociálních strukturách. Kniha vysvětluje, které reakce jsou pro určitá období lidského života standardní a přináší také informace o psychických potřebách dětí, jejichž naplnění či nenaplnění ovlivňuje dětské prožívání a chování. Znalost vývojové psychologie tak současně umožňuje i čtenářovo pochopení vlastních zážitků z dětství a dospívání, a tedy sebe sama. Publikace je určena studentům psychologie a příbuzných oborů a rovněž každému zájemci o dětskou psychologii.

Sdílet 0

Nakladatel
Karolinum
jazyk
čeština
Počet stran
536
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta Němcová registrovaný uživatel

    Pěkně psaná, celkem i čtivá kniha podávající informace o vývoji dítěte. Hutná na množství informací a detailů. Jeden ze základních pramenů studia tohoto oboru.

    Kniha, Karolinum, 2012, 9788024621531

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika P. registrovaný uživatel

    Jedna z knih ze seznamu povinné literatury studentů psychologie. Publikace je starší, ale stále poměrně aktuální ve své oblasti.

    Kniha, Karolinum, 2012, 9788024621531

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 190 Kč Nápověda
Další knihy autora