Vtipy pro děti 3 E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Se smíchem jde všechno lépe! Ilustrovaná kniha plná vtipů udělá radost všem. Ať už se začtete do vtipů o Pepíčkovi, ze školy, o prarodičích, z pohádek nebo dalších, pořádně se zasmějete a budete mít dobrou náladu. Věděli jste, že během smíchu se mozku dostává až 5 x více kyslíku než při obvyklém dýchání a dochází při něm k dokonalé synchronizaci… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Se smíchem jde všechno lépe!

Ilustrovaná kniha plná vtipů udělá radost všem. Ať už se začtete do vtipů o Pepíčkovi, ze školy, o prarodičích, z pohádek nebo dalších, pořádně se zasmějete a budete mít dobrou náladu. Věděli jste, že během smíchu se mozku dostává až 5 x více kyslíku než při obvyklém dýchání a dochází při něm k dokonalé synchronizaci mozkových hemisfér? Doporučujeme tedy číst tuto knihu i o přestávkách ve škole. O hodinách vám to pak bude víc myslet.

Sdílet 0

série
Vtipy pro děti 3. díl z 4
Další ze série
1. Vtipy pro děti 1
2. Vtipy pro děti 2
3. Vtipy pro děti 3
4. Vtipy pro děti 4
kategorie
E-knihy » Dětská literatura » Humor pro děti
Témata
Londýn
Nakladatel
CPress
jazyk
čeština
Počet stran
96
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Zdeňka registrovaný uživatel

    Koupila jsem pro svého vnuka prvňáčka, postupně všechny 3 díly Vtipy pro děti od Mirka Vostrého, protože 1. knížka měla velký úspěch. Dostal další díly za krásné vysvědčení a velkou v žákovské knížce. Zasmějeme se všichni. Honzíka čtení vtipů baví, zdokonaluje ve čtení, bystří si paměť, protože vtipy pak vyprávěl kamarádům i paní učitelce ve škole a protože čte vtipy i před spaním, usíná lépe a s úsměvem :-)

    Kniha, CPress, 2018, 9788026423096

  • 5 z 5 hvězdiček Terka XD registrovaný uživatel

    Super. např. se mi líbilo.: Jsem Bond. James Bond.... Jsem bloud. Vel bloud. nebo víte co je největší brutalita? Vystrašit pštrosa na betoně.

    Kniha, CPress, 2018, 9788026423096

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora