Vlk v pasti E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Hluboko pod kořeny číhá hladové božstvoS mainským městečkem Prosperous je něco v nepořádku. Jenže zlo, které ho má v moci, je silnější, než si detektiv Charlie Parker dokázal představit. A to zlo usiluje o jeho život.Městečku Prosperous se daří, i když ostatní trpí. Jeho obyvatelé jsou bohatší než ostatní, budoucnost jejich dětí se zdá zajištěná.… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Hluboko pod kořeny číhá hladové božstvo
S mainským městečkem Prosperous je něco v nepořádku. Jenže zlo, které ho má v moci, je silnější, než si detektiv Charlie Parker dokázal představit. A to zlo usiluje o jeho život.
Městečku Prosperous se daří, i když ostatní trpí. Jeho obyvatelé jsou bohatší než ostatní, budoucnost jejich dětí se zdá zajištěná. Důsledně se straní všech lidí přicházejících zvenčí a své vlastní chrání. Středobodem společenství je středověký kostelík ozdobený pohanskými výjevy, který sem byl zakladateli Prosperous před staletími dopraven kámen po kameni ze severovýchodní Anglie. Zdá se, že šlo o členy tehdy pronásledované sekty.
Smrt portlandského bezdomovce a nevysvětlené zmizení jeho dcery však ke komunitě obrátí pozornost neústupného soukromého detektiva Charlieho Parkera. Ten je pro své nepřátele opravdu nebezpečný, protože nezná soucit a žene ho touha po pomstě. Jenže místní společenství mainského městečka patří k nejkrutějším protivníkům, na jaké dosud narazil.
Buď zabijí oni jeho, nebo nepřežije nikdo z nich.
JOHN CONNOLLY se narodil roku 1968 v Dublinu. Tam také na Trinity College vystudoval angličtinu a na Dublinské městské univerzitě žurnalistiku. Pět let pracoval jako nezávislý novinář pro Irish Times, kam dosud pravidelně přispívá. Živil se jako barman, číšník, úředník státní správy i prodavač v obchodním domě Harrod’s.
V detektivním thrilleru Na ostří nože, za nějž získal Shamusovu cenu, poprvé představil trochu tajemného bývalého policistu Charlieho Parkera, který dosud vystupuje v sedmnácti románech. Česky jich zatím vyšlo dvanáct, naposledy Hněv andělů a Vlk v pasti. Mimoto je Connoly autorem dvousvazkové sbírky hororových povídek nazvaných Nokturna.
Pro děti napsal fantasy román Kniha ztracených věcí a v témže žánru trilogii Brána do pekla, Pekelné zvony a The Creeps. Se svojí ženou Jennifer Ridyardovou spolupracoval na trojdílné sci-fi The Chronicles of the Invaders.
Více informací o autorovi najdete na jeho webových stránkách www.johnconnolly.co.uk

Sdílet 0

série
Charlie Parker 12. díl z 14
Další ze série
10. Až na popel
11. Hněv andělů
12. Vlk v pasti
13. Píseň stínů
14. Čas utrpení
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Thrillery
Témata
Dublin
Nakladatel
BB art
jazyk
čeština
Počet stran
404
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Vaculová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Docela napínavé,příjemně překvapila,velmi dobře se četla

    Kniha, BB art, 2017, 9788075076809

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora