Velká kniha vtipu - Jiří Winter-Neprakta E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Velká kniha vtipu přináší průřez tvorbou kreslíře, karikaturisty, ilustrátora a humoristy Jiřího Wintera-Neprakty, který se proslavil svým svérázným humorem, a jeho vtipy nechyběly v žádném z čísel populárního Dikobrazu. Jiří Winter-Neprakta je považován za krále českého humoru. Obliba jeho vtipů je v tom, že dokázal vytěžit z jednoduchého námětu… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Velká kniha vtipu přináší průřez tvorbou kreslíře, karikaturisty, ilustrátora a humoristy Jiřího Wintera-Neprakty, který se proslavil svým svérázným humorem, a jeho vtipy nechyběly v žádném z čísel populárního Dikobrazu.

Jiří Winter-Neprakta je považován za krále českého humoru. Obliba jeho vtipů je v tom, že dokázal vytěžit z jednoduchého námětu vždycky nějakou absurditu. Kritici dodnes oceňují, že nikdy nekarikoval "prohnilé kapitalisty", byť za to byl v době normalizace dvojnásobný honorář.

Témata jeho vtipů jdou od historie přes sex, zvířata až po strašidla. Vtipy Jiřího Wintera-Neprakty se staly jedním ze symbolů kresleného humoru (a možná i vtipů jakožto druhu humoru vůbec). Stojí za to si připomenout průřez jeho tvorbou.

Takto souborné dílo nebylo dosud nikdy vydáno. Vybrané vtipy určitě potěší všechny milovníky dobrého českého humoru.

SKVĚLÝ ČESKÝ HUMOR I DÁREK pro kamarády, rodiče i prarodiče!

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie
Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 339 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora