Ušijte si zvířátka z plsti E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

V této okouzlující knize najdete podrobné popisy a šablony k výrobě roztomilých zvířátek a drobných panenek. Jsou vyrobeny z ručně barvené vlněné plsti a doplněné plstěnými, plátěnými a pletenými doplňky. Zvlněné kopce, procházka po mořském pobřeží, stanování, anebo jen toulání se po lese. Kdo ví, co na cestě uvidíme nebo koho potkáme, či kam nás… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V této okouzlující knize najdete podrobné popisy a šablony k výrobě roztomilých zvířátek a drobných panenek. Jsou vyrobeny z ručně barvené vlněné plsti a doplněné plstěnými, plátěnými a pletenými doplňky.

Zvlněné kopce, procházka po mořském pobřeží, stanování, anebo jen toulání se po lese. Kdo ví, co na cestě uvidíme nebo koho potkáme, či kam nás cesta nakonec dovede? Čeká nás dobrodružství!

Vyrobíte si ježka se saněmi, šneka, který žije v poštovní schránce, holčičku přátelící se s medvědem, dvě malé sestřičky a jejich prázdninový stan, lišáka vypraveného k cestě za dobrodružstvím a mnoho dalšího.

Všechny tyto modely ožívají na stránkách s kouzelnými ilustracemi Simone Gooding.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
128
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 229 Kč Nápověda