The Exchange

Autor Nika Peas

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Vivian, a petite translator, always managed her life with cold logic and spent her time between jobs taking care of her only living relative, her beloved Grandmother. Facing the seemingly insolvable problem of having to pay for this lovely woman’s operation in a private clinic, she reached a desperate and repugnant solution –agreeing to the offer… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vivian, a petite translator, always managed her life with cold logic and spent her time between jobs taking care of her only living relative, her beloved Grandmother. Facing the seemingly insolvable problem of having to pay for this lovely woman’s operation in a private clinic, she reached a desperate and repugnant solution –agreeing to the offer of her current client, Matteo. Bargaining her debt, the rich and handsome Italian is willing to pay whatever she asks. The price? A single night of passion.
Gripped by remorse and shame, Vivian regards her fate as the cost she must accept. With near zero experience in the arena of love and the determination to overcome any obstacle for her Grandmother’s sake, she enters the darkened hotel room and is immediately blindfolded. She has no idea how this single night will change her, her lover hidden by darkness and playing her body like a fine instrument. In the morning, she leaves the already vacated hotel room with a dreamy smile – she can now pay for her Grandmother’s treatment and, on top of that, experienced her first taste of exquisite lovemaking.
Infatuated with passion, she has eyes only for Matteo, ignoring the tortured longings of his business partner, Ryan. This tall masculine Scotsman grinds his teeth, unable to explain to the fragile blond that, through intrigue and lies, he switched the liaison and deceived Matteo, taking his place and spending the entire night making passionate love to Vivian. How will he manage to bring Vivian’s seductive, shy body into his arms again?

Sdílet 0

Nakladatel
Mediaplex
jazyk
angličtina
Počet stran
204
datum vydání
1.01.2012

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 41 hodnocení čtenářů

18× 5 hvězdiček 13× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Jitka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knihu jsem přečetla jedním dechem. Je krásná a příběh úžasný. Moc děkuji a doufám že Nika - Veronika už pracuje na pokračování .

    E-kniha, Mediaplex, 2012,

  • 4 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel

    Tak toto je kniha, ku ktorej sa vraciam vzdy ked mam chut na "rozpravku" asi tak by som to povedala. Tu som si aj vedela ako tak predstavit hrdinu a priznavam mam rada pribehy kde su "statny" skoti .... Takze za mna ano

    E-kniha, Mediaplex, 2012,

  • 4 z 5 hvězdiček Andrea registrovaný uživatel

    Po přečtení musím říct, že jsem mile překvapená, že kniha je napsána českou autorkou. Vůči našim autorům jsem předem skeptická, takže jsem ráda, že tady jsem se to dozvěděla až na samém konci. Kniha má pár stránek, ale jelikož je to celé psáno v jednoduché linii, úplně to stačí. Příjemná jednoduchá kniha na jeden večer. Navíc kniha má u mě plus, že hlavní postava nemá míry modelky a přesto se může cítit milována. Naopak jediné mínus je za mě slovo “ouško” které jsem vždy radši rychle přelétla očima.

    Kniha, MojeRomantika.cz, 2021, 9788087720004

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Kniha mě zaujala svým popisem. Po přečtení jsem byla malinko zklamaná. Kniha neurazí, ale podruhé už jsem ji do ruky nevzala. Dala bych 3,5 hvězdičky. Druhý a třetí díl ze série jsou podle mě mnohem lepší. Navíc mi nesedí přeslazené fráze, které autorka místy používá. Nešikovné je provedení vydání. Jedná se o paperback tištěný velmi malým fontem a text jde blízko ke švu. Knihu musíte držet otevřenou silou a při čtení se brzo unaví oči.

    Kniha, MojeRomantika.cz, 2021, 9788087720004

  • 3 z 5 hvězdiček Alena registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Vadi mi měkká vazba, písmenka nahuštené tak, že jsem knihu musela celou ohýbat, abych videla vůbec co je na celé stránce. Teď k příběhu, nijak mě to nezaujalo. Někdy jsem se musela smát jaké slova autorka používá. Celé je to spíš naivní, nemá to pro mě náboj a šťávu.

    Kniha, MojeRomantika.cz, 2021, 9788087720004

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Vyskočilová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Moc krásně napsané, kniha Vás úplně vtáhne do děje a kdo má bujnou fantazii, tak si to užije

    Kniha, MojeRomantika.cz, 2021, 9788087720004

  • 4 z 5 hvězdiček Pavla registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knihu jsem přečetla, i když chvilkami jsem se musela přemlouvat. Styl psaní autorky mi nesedí, ale příběh je zajímavý. Z knih z této série asi zatím nejpovedenější.

    E-kniha, Mediaplex, 2012,

  • 5 z 5 hvězdiček Šárka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Objednala jsem kvůli obálce, zaujala mojí knihovnu :-) Bohužel jsem se nekoukla, že kniha je tak strašně krátká a má měkkou vazbu. To bylo velké zklamání, že jsem za knihu dala stejné peníze, jako za standardní velikost knihy. Ale musím říct, že opravdu kniha hodně překvapila a moc se mi líbila. To, že jsem jí přečetla jedním dechem, ani nemusím psát, vzhledem k počtu stránek. Ale opravdu se mi moc líbila a doporučuji :-)

    Kniha, MojeRomantika.cz, 2021, 9788087720004

  • 2 z 5 hvězdiček Zdeňka V. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tuhle knížku jsem objednávala ještě před vydáním a moc jsem se na ni těšila. Bohužel mě ale zklamala. Děj je sice docela pěkný, ale tak hrozně zkosený, že než se zabydlíte v jedné scéně, už tam máte další. Ano, příběh pěkný, ale chtělo by to daleko víc stránek, aby si to čtenář mohl v klidu užít. Takhle jen pár stránek , které máte chuť rozervat a příběh napsat sama/sám znovu a obsáhleji. Čekala jsem víc

    Kniha, MojeRomantika.cz, 2021, 9788087720004

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela registrovaný uživatel

    Všechny příběhy bratrů jsou skvělé. Tento je první a rozhodně se od čtení nebudete moci odtrhnout. A jakmile dočtete poslední stránku, hned budete chtít číst další díl. Téma příběhu je sice celkem časté ale je to oprwvdu skvěle napsané. Takže určitě doporučuji všem.

    Kniha, MojeRomantika.cz, 2021, 9788087720004

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora