Znám tě?

Autor Nika Peas

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Zuzanin život je kolotoč práce, povinností a strachu. Sama vychovává tříletou holčičku Pepper, se kterou žije na ostrově. Společnosti lidí se straní. Mužům se pak vyhýbá zcela záměrně.   Proto když při pravidelné cestě na pevninu, kam odváží články o ekologii, srazí svým stařičkým autem vysokého cizince, hrůzou nemůže ani uvažovat. Muž se z… Přejít na celý popis

V. Castro: Rebel Moon: Zrozená z ohně Epická vesmírná opera z pera spisovatelky V. Castro, jejíž knihy byly dvakrát nominovány na cenu Brama Stokera. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zuzanin život je kolotoč práce, povinností a strachu. Sama vychovává tříletou holčičku Pepper, se kterou žije na ostrově. Společnosti lidí se straní. Mužům se pak vyhýbá zcela záměrně.  

Proto když při pravidelné cestě na pevninu, kam odváží články o ekologii, srazí svým stařičkým autem vysokého cizince, hrůzou nemůže ani uvažovat. Muž se z posledních sil vydrápe na sedadlo spolujezdce a omdlí. Zuzana zhrouceného a potlučeného muže odveze do nemocnice. Strach ze soudního stíhání, následného trestu a logického odebrání malé dcerky Pepper ji donutí lhát zdravotnímu personálu.  

Historka o tom, že jela hledat milovaného snoubence Marka, který byl přepadený, okradený a zbitý ve škarpě u cesty, jí projde. Bohužel jí uvěří i sám zraněný muž, který po úrazu trpí dočasnou ztrátou paměti.  

Zuzana je nucena odvézt si tohoto cizince s sebou na ostrov. Co si ale má počít s vysokým svalnatým chlapem, který se k ní chová jako k žádoucí ženě a k její dceři jako budoucí táta? Jak dlouho může vydržet křehká skořápka pohody, než praskne pod tíhou vykonstruovaných lží? A jak dlouho vydrží odolávat Zuzana, která den ode dne zjišťuje, že mužské dotyky a něžnosti nejsou vůbec špatná věc? A co se stane, až všechna Zuzanina pečlivě střežená tajemství spatří světlo světa? Nemluvě o tajemstvích, která má pohledný Mark...

 

Sdílet 0

Nakladatel
MojeRomantika.cz
Rozměr
130 x 200 x 11
isbn
978-80-87720-57-8
Počet stran
224
datum vydání
17.12.2021
ean
9788087720578
Vazba
měkká vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.1 z 5 22 hodnocení čtenářů

11× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel

    No neviem sa rozhodnut 3-4* takze 3,5* Zachranila to mala Peper a surodenci. Neviem preco ale akosy mi to nepadlo ze Ceska a Skot a ona zije sama na ostrove a vsetko zvlada a to jej ekologicke zmyslanie a vsetkeho bolo prosto prilis a nasilu. Jasne papier znesie mnoho ale toho bolo prilis aj na mna! Takze za toto strhavam body. Inak bola kniha skvela ale stale si nedokazem predstavit Zuzanu a ani Walaca (Walace?) No prosto mne pridu vsetci skoro rovnako opisany, ano dostavaju ma muzi s tetovanim ale opis bol pre mna slabi a navyse to bolo vsetko niekedy prilis prekombinovane. Za mna je stale najlepsi prvy diel.

    E-kniha, Mediaplex, 2018,

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Kniha patří k těm povedenějším ze série. Neobvyklý příběh, dojemné momenty. Sice mi nesedí autorčiny přeslazené fráze v určitých momentech, ale příběh je velmi čtivý. Nevýhoda: paperback, drobné písmo, text blízko švu, takže člověk má pak unavené ruce i oči.

    Kniha, MojeRomantika.cz, 2021, 9788087720578

  • 2 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Za mě tedy nic moc...čekala jsem víc...přišlo mi to nějak zdlouhavé a určité pasáže jsem musela přeskakovat.

    Kniha, MojeRomantika.cz, 2021, 9788087720578

  • 4 z 5 hvězdiček Pavla registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Za mě asi nejlepší knížka z celé série. Příběh se mi moc líbil, i když jsem se občas musela krotit, abych nepřeskakovala stránky.

    E-kniha, Mediaplex, 2018,

  • 3 z 5 hvězdiček Ikonka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zatial najslabsia cast, nemalo to tu iskru ako prve dva diely.

    E-kniha, Mediaplex, 2018,

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela registrovaný uživatel

    Další skvělé čtení. Napínavé, dobře napsané. Konec příběhu je jedno velké wau! Vážně napínavé. Okousala jsem si u toho všechny nehty i když to normálně nedělám.

    Kniha, MojeRomantika.cz, 2021, 9788087720578

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 266 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora