Syn draka E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Píše se rok 1477 a Uherským královstvím i Osmanskou říší se šíří znepokojivá zpráva. – Vlad III. Dracula nezemřel. Namísto chladného hrobu se zdržuje mezi živými a jako vampýr saje krev mužům, kteří se podíleli na jeho vraždě. Když se zvěsti o Draculově vzkříšení dostanou až k uším osmanského sultána, rozhodne se Mehmed II. vypravit do… Přejít na celý popis

Velký den hororu | První kniha Darcy Coates Duch domu Ashburnů ZDARMA Duch domu Ashburnů, první kniha milované Darcy Coates, se dočkala své audio verze. A abychom to společně pořádně oslavili můžete si ji poslechnout zcela zdarma! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Píše se rok 1477 a Uherským královstvím i Osmanskou říší se šíří znepokojivá zpráva. – Vlad III. Dracula nezemřel. Namísto chladného hrobu se zdržuje mezi živými a jako vampýr saje krev mužům, kteří se podíleli na jeho vraždě. Když se zvěsti o Draculově vzkříšení dostanou až k uším osmanského sultána, rozhodne se Mehmed II. vypravit do Transylvánie šestičlennou skupinu. Trojice janičárů doprovází Mehmedova pověřence Mustafu, konkubínu Širin a Maru, kterou s Draculou pojí milostné pouto. Mehmed tuší, že s Draculovou mocí by mohl získat ještě větší moc. I uherský král Matyáš má své plány. Ale Dracula za svého života nebyl jen obklopený nepřáteli, a tak se Valašsko, Moldavsko a Transylvánie stávají bitevním polem. Někdo touží po moci, někdo po svobodě a někdo jen po setkání se starým přítelem. A co když Draculu nestvořil Ďábel, ale Bůh?

Sdílet 0

Nakladatel
Ikar
jazyk
čeština
Počet stran
432
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Bohumil Starý registrovaný uživatel

    Opět těžko zařaditelný příběh, tak jako většina autorčiných románů. Nelze než říci, dobrodružný, napínavý, vzrušující, tajemný, ale také moudrý a hluboký. Kdo stvořil Draculu? Kdo a proč mu pomohl vzdát z mrtvých? Dle autorky se nejedná pouze o upíra, ale o nositele spravedlivé odplaty. Autorka v žádném případě neopomíjí historická a místopisná fakta. Velmi poutavě popisuje zevnějšek i charakter postav. Její líčení krajiny je tak sugestivní, že se s nimi brodíte ve sněhu, cváláte na koni a stínáte hlavy tureckou šavlí. Vše korunuje milostný příběh Draculy a sultánovy konkubíny Mary. Kniha stojí nejen za přečtení, audiokniha je také nádherná.

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024952352

  • 5 z 5 hvězdiček Pavla registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Strhující, napínavý a velmi čtivý příběh. Jsem věrnou čtenářkou této autorky, ale postava Draculy mě příliš nelákala. O to více jsem byla překvapená jejím pojetím a také naprosto dokonalým vylíčením poměrů, vztahů a atmosféry jeho doby. Po pár stránkách jsem putovala zasněženými horami a stála uprostřed bitevní vřavy. Román vřele doporučuji.

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024952352

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 290 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora