Superkrávy a moře trapasů E-kniha

Superkrávy a moře trapasů E-kniha

Součástí série: Superkrávy 2. díl z 3

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Být jiný není žádná sranda. Dost pomůže, když na to člověk není sám.   Na Anne Beu a Nilse, hlavní hrdiny úspěšné knihy Válka proti superkrávám, se usmálo štěstí. Krátkozraká albínka a malý nesmělý zrzek s hlavou jako záchodová štětka sice pořád nepatří k nejoblíbenějším sedmákům ve škole, ale aspoň už nejsou tak sami. Dokonce teď mají… Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Být jiný není žádná sranda. Dost pomůže, když na to člověk není sám.

 

Na Anne Beu a Nilse, hlavní hrdiny úspěšné knihy Válka proti superkrávám, se usmálo štěstí. Krátkozraká albínka a malý nesmělý zrzek s hlavou jako záchodová štětka sice pořád nepatří k nejoblíbenějším sedmákům ve škole, ale aspoň už nejsou tak sami. Dokonce teď mají tolik kamarádů, že společně obsadí celý stůl v jídelně! Navíc se superkrávy rozhádaly a mají co dělat samy se sebou, takže ve škole je konečně trochu klid. Blíží se Halloween a s ním dvě netrpělivě očekávané události — strašidelná párty u tety Mony a první koncert kapely Fak Jastin. Ale kdo s nimi bude zpívat?

Život je občas jako horská dráha. Jen co se dostanete na vrchol, čeká vás sešup dolů. A sotva se trochu vzpamatujete, už se zase řítíte dolů. Ale pak se najednou objeví zatáčka, která všechno změní!

Pro čtenáře od deseti let.

-----

První díl mě moc bavil. Hned jsem se začetla a nebyla schopná se od knížky odtrhnout. - Barča, 13 let

 

A. Audhild Solbergová (nar. 1975) je norská nakladatelská redaktorka, korektorka a recenzentka. Její prvotina Válka proti superkrávám (2014) se krátce po vydání stala bestsellerem a byla zvolena nejlepší dětskou knihou norského knihkupeckého řetězce ARK za rok 2014 v anketě, v níž hlasovalo 10 000 dětí. Pokračování Superbitchene driter seg ut (Superkrávy si dělají blázny) vyšlo v Norsku v roce 2015. Práva k vydání prvního dílu se prodala do sedmi zemí.

 

Sdílet 0

série
Superkrávy 2. díl z 3
Další ze série
1. Válka proti superkrávám
2. Superkrávy a moře trapasů
3. Superkrávy v ohrožení
kategorie
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
190
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Annie registrovaný uživatel

    Je to velmi dobré, četla jsem i první díl a pro holky v pubertě je to asi nejlepší

    Kniha, Host, 2017, 9788074918490

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Začátek pro mě nebyl zas tak zajímavý, ale potom už mě to strašně bavilo. Četla jsem ji ve dne v noci, doporučuji, velmi zajímavý obsah.

    Kniha, Host, 2017, 9788074918490

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 169 Kč Nápověda
Další knihy autora