Stín pochybnosti

Autor Simon Booker

E-kniha
Stín pochybnosti - Simon Booker Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Danny je ve vězení, protože ho na základě pochybných důkazů odsoudili za vraždu nevlastní dcery. Morgan ale ví, že je nevinný. Její milovaný Danny by přece neublížil ani mouše. Sama mu pomáhá, aby se jeho případem zabýval odvolací soud a Danny se znovu dostal na svobodu. Jenže pak beze stopy zmizí její vlastní dcera a Morgan musí čelit mučivé… Přejít na celý popis

Michala Ries: Zadrž dech Nenávidí její pokřivený odraz. Mohl by milovat její skutečné já? Co se stane, když ji dožene minulost, před kterou chtěla utéct? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Danny je ve vězení, protože ho na základě pochybných důkazů odsoudili za vraždu nevlastní dcery. Morgan ale , že je nevinný. Její milovaný Danny by přece neublížil ani mouše. Sama mu pomáhá, aby se jeho případem zabýval odvolací soud a Danny se znovu dostal na svobodu. Jenže pak beze stopy zmizí její vlastní dcera a Morgan musí čelit mučivé nejistotě: Co když se fatálně zmýlila? Mohla by její životní láska nakonec přece jen být nelítostným vrahem.

Sdílet 0

Nakladatel
Beta Dobrovský
jazyk
čeština
Počet stran
340
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Petra registrovaný uživatel

    Kniha, která nadchne všechny příznivce thrillerů! Napínavá, velmi čtivá a až do konce opravdu nevíte, KOMU VĚŘIT! :-) Postavy mi byly sympatické. "Instinkt měl v životě samozřejmě své místo, ale byly chvíle, kdy záleželo jenom na faktech." Doporučuji!

    Kniha, Beta Dobrovský, 2017, 9788073069049

  • 5 z 5 hvězdiček Iveta Svobodova registrovaný uživatel

    Kniha byla super, akorat me zklamal konec. Ale doporucuji.

    Kniha, Beta Dobrovský, 2017, 9788073069049

  • 4 z 5 hvězdiček Michal Říčka registrovaný uživatel

    Každý kdo tuto knihu četl musí přiznat dvě věci. Věřil v Dannyho vinnu. Věřil v Dannyho nevinu. A nakonec byl překvapený, jak to celé bylo. Co se hlavní hrdinky týče, není příliš sympatická, příliš slabá, a její vztah s dcerou je asi to nejšílenější na celé knize.

    Kniha, Beta Dobrovský, 2017, 9788073069049

  • 5 z 5 hvězdiček D. registrovaný uživatel

    DEtektivka, kterou jsem dostala jako dárek. Nevím, sama bych si ji asi nekoupila, spíše jsem ani netušila, že existuje. Po pár stránkách jsem ale zjistila, že to je vážně hodně dobrá detektivka a těším se na autorovu další tvorbu.

    Kniha, Beta Dobrovský, 2017, 9788073069049

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda