Splněné přání E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Každý sen se ti může splnit, když si ho opravdu přeješ! Klárka musí odjet od rodičů k tetě na venkov, kde se jí vůbec nelíbí. Všechno se ale změní, když se objeví chlupatý psí tulák. Kromě vysněného pejska Klára nakonec získá i toho nejúžasnějšího kamaráda a především nový domov a milující rodinu. Neobyčejně poutavý příběh o věrném kamarádství.

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Každý sen se ti může splnit, když si ho opravdu přeješ!

Klárka musí odjet od rodičů k tetě na venkov, kde se jí vůbec nelíbí. Všechno se ale změní, když se objeví chlupatý psí tulák. Kromě vysněného pejska Klára nakonec získá i toho nejúžasnějšího kamaráda a především nový domov a milující rodinu. Neobyčejně poutavý příběh o věrném kamarádství.

Sdílet 0

Nakladatel
bambook
jazyk
čeština
Počet stran
216
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Lucie T. registrovaný uživatel

    Knihu jsem koupila dcerce. Je to vcelku pěkný příběh, který se však celou dobu točí kolem jediného a to je zhrzené srdíčko malé desetileté slečny, která si stále pokaždé když vidí znamení, něco přeje. Bohužel je celkově kniha celkem bez děje, ale dceři se líbila.

    Kniha, Grada, 2021, 9788027130689

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 280 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora