Sojuz na vlastní kůži

Autor Jan Kašpar

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Autor knihy studoval v letech 1975 až 1980 v Leningradě, dnešním Sankt Petěrburgu, v tehdejším Sovětském svazu. Tedy v normalizační době, kdy oficiální názory byly nějaké a skutečnost odlišná.Drsné klima severní polární noci a spousta dobrodružných, smutných i humorných příhod po dobu pětiletého vysokoškolského studia vyvrcholí autorovou cestou na… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Autor knihy studoval v letech 1975 až 1980 v Leningradě, dnešním Sankt Petěrburgu, v tehdejším Sovětském svazu. Tedy v normalizační době, kdy oficiální názory byly nějaké a skutečnost odlišná.
Drsné klima severní polární noci a spousta dobrodružných, smutných i humorných příhod po dobu pětiletého vysokoškolského studia vyvrcholí autorovou cestou na Sibiř a Ťan-šan „načerno“, bez „bumážky“.
Kniha přináší velice svěží a neotřelý pohled na všední i sváteční dny v „Sojuzu“ a množství detailů dodává autorovu vyprávění prostor a bohatost.
Subjektivní i objektivní pasáže popisu svých zážitků a zkušeností se mu daří skloubit do poutavého textu, který je navíc kořeněný vtipem. Přínosem je také to, že povětšinou nechává na samotném čtenáři, aby si vytvořil o někdejší době a prostředí svůj názor.

Sdílet 0

Nakladatel
Nová vlna
jazyk
čeština
Počet stran
184
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 179 Kč Nápověda