Sněhulčiny Vánoce E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Letošní svátky budou šťastné a zamilované. Tlapku na to! Sněhulka tráví první Vánoce v penzionu, který patří slečně Tilly. S provozem jí pomáhá Emily, jejímž snem je otevřít si pekárnu. Emily Sněhulku zbožňuje, ale z nového návštěvníka, Tillyina synovce Lukase, už tak nadšená není. Což je divné, protože Sněhulce její zvířecí instinkt napovídá, že… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Letošní svátky budou šťastné a zamilované. Tlapku na to!

Sněhulka tráví první Vánoce v penzionu, který patří slečně Tilly. S provozem jí pomáhá Emily, jejímž snem je otevřít si pekárnu. Emily Sněhulku zbožňuje, ale z nového návštěvníka, Tillyina synovce Lukase, už tak nadšená není. Což je divné, protože Sněhulce její zvířecí instinkt napovídá, že Lukas a Emily by rozhodně měli být kamarádi! Musí ty tvrdohlavé lidské bytosti přimět, aby se na sebe podívaly očima jednoho věrného, milujícího kotěte.

Sdílet 0

Nakladatel
MOTTO
jazyk
čeština
Počet stran
296
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    Příběh vánočně prošpikovaný Sněhulkou, která vtipně přináší atmosféru lásky, zábavy a radosti. Moc mě bavil její textový sloupek, vkládaný mezi kapitolami. Byla to taková rozkošná uličnice a vzhledem tomu, že mám doma kocourka, vím o těch darebárnách, co provádějí moc dobře. V tom jsou všechny kočky stejné. :-) Co se týká Emily, docela mě štvalo, že si udělala závěry sama o Lukasy, aniž by věděla pravou skutečnost. Nicméně časem vše přehodnotila a nakonec vše dopadlo přesně tak jak má. Pohádkový příběh, který byl pohlazením po duši.

    Kniha, MOTTO, 2020, 9788026719045

  • 4 z 5 hvězdiček Alexandra registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka byla super pěkný vánoční příběh.Pěkně se četla doporučuji.

    Kniha, MOTTO, 2020, 9788026719045

  • 4 z 5 hvězdiček P.Chmel registrovaný uživatel

    Perfektní knížka na zimní adventní večery pod dekou při svíčce a s linoucí se vůní cukroví. Tahle knížka je nacpaná vánoční atmosférou, jemná oddychovka, žádné náročné čtení jen jednoduchý motiv lásky dvou lidí a jednoho kotěte. Pro kočičí milovníky, jako jsem já, hezká knížka, části příběhu jsou popisovány samotnou kočičkou, což je lehce úsměvné.

    Kniha, MOTTO, 2020, 9788026719045

  • 5 z 5 hvězdiček Pavlína Doubková registrovaný uživatel

    Knížka mě už lákala ke čtení svou krásnou obálkou, kočičky miluji a tady je součástí vyprávění malé sněhobílé kotě Sněhulka. Krásně popsaný příběh dvou mladých lidí.

    Kniha, MOTTO, 2020, 9788026719045

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda