Skutečné zločiny po česku E-kniha
Skutečné zločiny po česku - Radek Galaš,Miloš Vaněček Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Elitní vyšetřovatel, který sbírá nejzajímavější české policejní případy, a ředitel Muzea Policie ČR. Kdo jiný by mohl znát zločin lépe? Miloš Vaněček a Radek Galaš pro vás přichystali mrazivou jízdu světem české kriminalistiky 20. století. Sériové vraždy, útěk z vězení, vyšetřování v neobvyklých lokacích – to vše vás čeká v doprovodu autentických… Přejít na celý popis

Velikonoční sleva 20 % pro všechny členy Klubu Knihy Dobrovský Za klubovou kartičku od zajíčka slevičku. A rovnou 20 % na celý nákup! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Elitní vyšetřovatel, který sbírá nejzajímavější české policejní případy, a ředitel Muzea Policie ČR. Kdo jiný by mohl znát zločin lépe? Miloš Vaněček a Radek Galaš pro vás přichystali mrazivou jízdu světem české kriminalistiky 20. století. Sériové vraždy, útěk z vězení, vyšetřování v neobvyklých lokacích – to vše vás čeká v doprovodu autentických fotografií, dobových dokumentů, přepsaných výslechů i detailních náčrtků z místa činu.

Sdílet 0

Nakladatel
CPress
jazyk
čeština
Počet stran
280
datum vydání
1.01.2023
  • Lucie Dvořáková Lucie Dvořáková

    Obrazový materiál jako takový by zasloužil varování a je podle mě opravdu dobře, že se nachází na konci knihy jako příloha. Kdo chce, může se podívat, kdo ne, může fotografie rozřezaných těl vynechat. Pro mě byly obrázky, ať to zní jakkoliv děsivě, zajímavým zpestřením, i když mi z nich občas bylo skoro nevolno. Jedna věc je číst nebo slyšet o tom, čeho je jiný člověk schopný, vidět to pak na vlastní oči je mnohem horší.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 3.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Marie Lebdušková registrovaný uživatel

    V knize je spousta informací, které nejsou pro případy a příběh důležité. Bohužel těch informací je tolik, že se v nich pak člověk začne ztrácet. Je to škoda, jelikož ve výsledku jsou příběhy velmi napínavé, ale bohužel na čtení velmi náročné.

    Kniha, CPress, 2023, 9788026445814

  • 5 z 5 hvězdiček Marek Lehký registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Miluji skutečné zločiny sepsané skutečnými policisty.

    Kniha, CPress, 2023, 9788026445814

  • 4 z 5 hvězdiček Eva Urbanová registrovaný uživatel

    Kniha obsahuje několik kriminalistických případů v průběhu 100 let. Je zajímavé pozorovat jak se měnilo vyšetřování, jak se měnily názvy policistů, kriminalistů. Od rady přes VB po policisté. Moc se mi líbil i policejní žargon, nebo-li policejní hantýrka, která se naopak napříč stoletím vůbec nemění. A spousta slov mezi sebou znají jen příslušníci policie. Některé případy vyřešené, některé vyšetřované spoustu let, protože se obviněný stále odvolává. Pak i nějaké případy, přes velkou snahu vyšetřovatelů nevyřešen. Ale jinak tam bylo spoustu paragrafů a jiných věcí, které běžný čtenář asi neocení. A ještě mě malinko zklamalo, že jsou případy popsány jako článek v novinách. Co jak vyšetřoval kdo, kdo provedl pitvu, k čemu došli. Já se při knize vůbec nebála. Bylo to jako když si přečtu noviny. Možná bych brala jen jiný styl psaní. Možná dát jednotlivé příběhy do povídky tady i teď a klidně tam pak dopsat, jak byl případ vyřešen… Ale co musím na knize vypíchnout a pochválit jsou informace, kdy byla zločinnost největší, v jakých letech a proč a fotodokumentace. Já osobně mám radši příběh, klidně podle skutečné události, ale teď právě jsem v příběhu. Kdo má rád fakta, bude spokojený. Kniha se četla poměrně rychle.

    Kniha, CPress, 2023, 9788026445814

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora