Rybářské dopisy E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Rybářské dopisy vznikly kdysi, před desítkami let, jako lék na bolest z odloučení od bratra, který odjel na vojnu. Líčení dobrodružství při lovu ryb pomohlo oběma překonat těžký čas a zůstat ve spojení prostřednictvím krásného koníčku, který dokáže skutečný zázrak – zastavit rozjetý vlak našich životů a přenést nás do klidu říčních meandrů a… Přejít na celý popis

Bobří bráchové! Je libo (B)OBŘÍ slevičku? Je libo (B)OBŘÍ slevičku? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Rybářské dopisy vznikly kdysi, před desítkami let, jako lék na bolest z odloučení od bratra, který odjel na vojnu. Líčení dobrodružství při lovu ryb pomohlo oběma překonat těžký čas a zůstat ve spojení prostřednictvím krásného koníčku, který dokáže skutečný zázrak – zastavit rozjetý vlak našich životů a přenést nás do klidu říčních meandrů a zadumaných rybníků plných kaprů, cejnů, plotic, štik a okounů.
Nechejte se i vy unášet na vlnách starých rybářských příběhů, zaposlouchejte se do šumění řek i ticha noční hladiny a možná odhalíte tajemství tichých bláznů.
S milovníky rybářského sportu se autor, známý rybář, podělí o vzpomínky na rybaření v našich revírech i zkušenosti s oblíbenými typy nástrah.

Sdílet 0

Nakladatel
Triton
jazyk
čeština
Počet stran
192
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda