Ruština za 24 dnů E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Ruština za 24 dnů je intenzivní kurz pro samouky, kterým budete rychle a jednoduše zasvěceni do tajů tohoto cizího jazyka. Díky svému zpracování je kniha vhodná jak pro začátečníky, tak pro mírně pokročilé. Věříme, že pomůže najít motivaci i tzv. věčným začátečníkům.Ve 24 lekcích se naučíte základní gramatiku a osvojíte si slovní zásobu potřebnou… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Ruština za 24 dnů je intenzivní kurz pro samouky, kterým budete rychle a jednoduše zasvěceni do tajů tohoto cizího jazyka. Díky svému zpracování je kniha vhodná jak pro začátečníky, tak pro mírně pokročilé. Věříme, že pomůže najít motivaci i tzv. věčným začátečníkům.

Ve 24 lekcích se naučíte základní gramatiku a osvojíte si slovní zásobu potřebnou v běžné komunikaci. Díky rozmanitým textům přibližujícím obvyklé situace (na nádraží, v hotelu, na nákupu, u lékaře, v bance, s přáteli) budete vědět, jak v dané chvíli reagovat. V infoboxech pak budete průběžně seznamováni s jazykovými zvláštnostmi, místními reáliemi a způsobem života v Rusku. Samozřejmostí jsou také rozmanitá cvičení, díky kterým si lehce zopakujete to, co jste se již naučili.

Na bonusové nahrávce ke stažení najdete dialogy namluvené rodilými mluvčími. Můžete jen tak poslouchat nebo přeříkávat text spolu s nimi. Jednoduchou metodou získáte cit pro nový jazyk, naučíte se správně vyslovovat a rozumět rodilým Rusům.

Zvládněte základy ruštiny za 24 dnů!

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Učebnice
Nakladatel
Edika
Počet stran
209
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda