Rozštěpení

Autor David Gaider

E-kniha

Rozštěpení E-kniha

Autor David Gaider

Součástí série: Dragon Age 3. díl z 4

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Mezi mágy a církví panuje napětí. Poté co bylo krvavě potlačeno povstání mágů, jsou čarodějové v podstatě uvězněni v Bílé věži, srdci templářské moci.Nestálá rovnováha je však náhle neodvratně narušena. Chodbami věže se plíží tajemný, neviditelný vrah, který mágy likviduje. A k tomu všemu je spáchán neúspěšný atentát na nejvyšší představitelku… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mezi mágy a církví panuje napětí. Poté co bylo krvavě potlačeno povstání mágů, jsou čarodějové v podstatě uvězněni v Bílé věži, srdci templářské moci.
Nestálá rovnováha je však náhle neodvratně narušena. Chodbami věže se plíží tajemný, neviditelný vrah, který mágy likviduje. A k tomu všemu je spáchán neúspěšný atentát na nejvyšší představitelku církve. Podezření padne mimo jiné na čaroděje Rhyse, který jediný zná identitu skutečného vraha mágů. Aby prokázal, že s atentátem ani s vraždami nemá nic společného, a zamezil spekulacím, že praktikuje nebezpečnou krvavou magii, Rhys se neochotně přidává k výpravě do západních pustin. Tam nejenže odhalí víc, než kolik čekal, ale také navždy změní osud všech mágů.

Sdílet 0

série
Dragon Age 3. díl z 4
Další ze série
1. Ukradený trůn
2. Volání
3. Rozštěpení
4. Císařství masek
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Fantom Print
jazyk
čeština
Počet stran
368
datum vydání
1.01.2012

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Nisshoku registrovaný uživatel

    Knižkou som sa prekúsavala trošku pomalšie, ale napokon som ju dočítala a keď porovnám s hrou, charaktery tak úplne nesedia - ale to tak už občas v herných sériách býva. Ak však túžite po ďalšom príbehu z dragon age prostredia, můžem odporučiť - klasicky temná atmosféra vás pohltí a nepustí ani po dočítaní knihy.

    Kniha, Fantom Print, 2012, 9788073981778

  • 5 z 5 hvězdiček Honza registrovaný uživatel

    Další skvělý díl z tohoto světa. Jak se začtete, tak vás to nepustí.

    Kniha, Fantom Print, 2012, 9788073981778

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 129 Kč Nápověda