Regiony budoucnosti - spolupráce, bezpečí, efektivita E-kniha

Regiony budoucnosti - spolupráce, bezpečí, efektivita E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Na trhu ojedinělá publikace se věnuje řízení regionů a spolupráci všech zainteresovaných skupin s cílem kvalitnějšího života v regionech a zvýšení jejich konkurenceschopnosti: Přibližuje metody hodnocení ukazatelů kvality života v regionu. Věnuje se zapojení zainteresovaných skupin do rozvoje regionů, tzv. stakeholders managementu, a jeho vlivu… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Jedna z nejočekávanějších knih roku a možná i desetiletí se řítí do našich knihkupectví! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Na trhu ojedinělá publikace se věnuje řízení regionů a spolupráci všech zainteresovaných skupin s cílem kvalitnějšího života v regionech a zvýšení jejich konkurenceschopnosti: Přibližuje metody hodnocení ukazatelů kvality života v regionu. Věnuje se zapojení zainteresovaných skupin do rozvoje regionů, tzv. stakeholders managementu, a jeho vlivu na rozvoj smart regionů. Upozorňuje na hrozby plynoucí z nesladění strategií aktérů v regionu. Prezentuje možnosti finančních zdrojů pro realizaci smart projektů (včetně PPP) a dává doporučení pro rozvoj chytrých regionů.
Publikace vychází mj. ze závěrů jedinečného výzkumu Smart Region v ČR (na úrovni NUTS 3) a kvalitativního výzkum o tom, jak budou vypadat regiony v budoucnu.
Autory jsou uznávaní odborníci ze státní správy, samosprávy, firem, vysokých škol a profesních i neziskových organizací.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
224
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 254 Kč Nápověda
Další knihy autora