Protože se stmívá E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Vydejte se poznat světy, v nichž vám pouťové atrakce mohou ukrást duši, mrtví se vracejí a ne jenom na kus řeči, lidé vedou válku s hořícími brouky, kteří pálí úrodná pole na popel... Některé příběhy vás pobaví, jiné dojmou, další přimějí k zamyšlení. Sbírka nejlepších povídek Jany Rečkové, která je v posledních patnácti letech nejvydávanější… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

Popis

Vydejte se poznat světy, v nichž vám pouťové atrakce mohou ukrást duši, mrtví se vracejí a ne jenom na kus řeči, lidé vedou válku s hořícími brouky, kteří pálí úrodná pole na popel... Některé příběhy vás pobaví, jiné dojmou, další přimějí k zamyšlení.

Sbírka nejlepších povídek Jany Rečkové, která je v posledních patnácti letech nejvydávanější českou autorkou fantastiky. Vyšlo jí více než dvacet románů (z toho některé vícedílné a několik dalších na vydání ještě čeká) a přes dvě stě povídek, a to v knižních sbírkách, antologiích i v časopisech. Nechte se její imaginací okouzlit i vy!

Sdílet 0

Nakladatel
Epocha
jazyk
čeština
Počet stran
422
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Shaxx registrovaný uživatel

    V poslední době se snažím dávat šanci českým autorům. Protože se stmívá je jako jízda na horské dráze. Nahoru a dolu, nahoru a dolu. Doporučuji povídky číst s určitým časovým odstupem, protože každá povídka je pořádným náporem na mozkové závity :). Zastoupeny jsou tu různé žánry, převážně sci-fi, každá povídka je originální a rozhodně se nedá říct, že by autorka trpěla vykrádáním svých nápadů nebo kopírováním postav. Každý si najde tu svou oblíbenou. Některé na mě působily téměř halucinogenně, trošku jako pár písmenek na tripu, ale celkově se mi Protože se stmívá líbí.

    Kniha, Epocha, 2017, 9788075570598

  • 3 z 5 hvězdiček Sabina Meissnerová registrovaný uživatel

    Některé povídky bych si asi znovu nepřečetla, ale některé byli naprosto úžasné. Běhal mi mráz po zádech a nestačila se divit. Ještě teď si nad některými lámu hlavu a nedokážu pochopit fantazii autorky.

    Kniha, Epocha, 2017, 9788075570598

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora