Příručka Skečnoutingu

Autor Mike Rohde

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Mika Rohdeho a jeho práci znáte – je ilustrátorem oblíbených knih Restart a Startup za pakatel. Tentokrát však není jen tvůrcem doplňkových obrázků k textu jiného autora, ale také pionýrem nového stylu práce pod tajemným názvem skečnouting. Mike vlastně jen pojmenoval svou celoživotní vášeň zapisovat si myšlenky a postřehy pomocí náčrtků, ikon a… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mika Rohdeho a jeho práci znáte – je ilustrátorem oblíbených knih Restart a Startup za pakatel. Tentokrát však není jen tvůrcem doplňkových obrázků k textu jiného autora, ale také pionýrem nového stylu práce pod tajemným názvem skečnouting. Mike vlastně jen pojmenoval svou celoživotní vášeň zapisovat si myšlenky a postřehy pomocí náčrtků, ikon a čmáranic. Autor vás ve své knize v několika jednoduchých, pochopitelných a pro všechny zvládnutelných krocích naučí zábavnou a efektivní metodu, jak se vyrovnat se záplavou informací valících se na nás na poradách, konferencích, školeních a přednáškách. Skečnouting jako přístup k osobnímu zpracování informací se stává světovým hitem. Ač to tak na první pohled nemusí vypadat, chytré naslouchání v kombinaci s vizualizací toho nejpodstatnějšího se po chvíli stane přirozeností i u těch, kteří o sobě tvrdí, že kreslit neumí.

Příručka skečnoutingu je plně ilustrovaná kniha představující také příběh vzniku skečnoutingu - proč a jak jej můžete použít k vizuálnímu uchopení myšlenek a nápadů, k zapamatování klíčových informací a k pochopitelnému znázornění tématu ostatním. Svým způsobem jde o rozvinutí tématu knihy Nápady na ubrousku, v tomto případě však pojaté z pohledu umělce a výtvarníka.

Díky knize se naučíte používat tuto techniku nezávisle na vašich uměleckých schopnostech a zapisování/zakreslování poznámek nejen z odposlechu se tak stane vaší vyhledávanou metodou a zábavou.

Sdílet 0

Nakladatel
Jan Melvil publishing
jazyk
čeština
Počet stran
224
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda