Praktické použití funkcí v Excelu

Autor Lasák Pavel

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Microsoft Excel je více než 20 let jedním z nejpoužívanějších nástrojů ke tvorbě a zpracování dat. Kniha pracuje s nejnovější verzí Excel 2019 CZ, případně Microsoft Excel 365 CZ. Autor díky své lektorské praxi a provozování webu zohlednil nejčastěji opakující se dotazy, vysvětlil je na příkladech, k dotazům připojil konkrétní odpovědi… Přejít na celý popis

Bobří bráchové! Je libo (B)OBŘÍ slevičku? Je libo (B)OBŘÍ slevičku? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Microsoft Excel je více než 20 let jedním z nejpoužívanějších nástrojů ke tvorbě a zpracování dat. Kniha pracuje s nejnovější verzí Excel 2019 CZ, případně Microsoft Excel 365 CZ.

Autor díky své lektorské praxi a provozování webu zohlednil nejčastěji opakující se dotazy, vysvětlil je na příkladech, k dotazům připojil konkrétní odpovědi a popsal, jak s funkcemi pracovat. Tvorba vzorců je popsána od začátku až po pokročilé ukázky, od čtenářů předpokládá jen základní znalosti práce s PC.

Publikace vás mimo jiné naučí efektivně využívat možnosti funkcí: jak nové funkce pracují s dynamickými oblastmi, jak vytvořit dynamické kalendáře včetně podmíněného formátování, jak rozdělit jméno a příjmení, jak zjistit počet duplicitních hodnot a mnoho dalšího.
 
 
Kniha vám mimo jiné odpoví na otázky Jak na tvorbu dynamických rozsahů Jak efektivně vyhledávat v tabulkách s využitím vyhledávacích funkcí Jak tvořit maticové vzorce Jak elegantně využít opomíjenou funkci SOUČIN.SKALÁRNÍ (SUMPRODUCT) Jak na ověření dat na základě závislých podmínek Jak na počty a součty na základě různých podmínek Jak na hledání chyb ve vnořených funkcích

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Učebnice
Nakladatel
Grada
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 347 Kč Nápověda