Povstání Herobrina 2 – Portál

Autor S.D. Stuart

E-kniha

Povstání Herobrina 2 – Portál E-kniha

Autor S.D. Stuart

Součástí série: Dobrodružství Minecraftu 2. díl z 8

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Série Dobrodružství Minecraftu nyní vychází pod novým názvem Povstání Herobrina! Sledujte osudy dvojčat Joshe a Andrého a jejich kamarádky Suzy, kteří se ocitli uprostřed Minecraftu. V druhém dílu série Povstání Herobrina se dvojčata Josh a André konečně znovu shledávají, i když velmi neobvyklým způsobem. Poté, co se jim na zabezpečeném serveru… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Série Dobrodružství Minecraftu nyní vychází pod novým názvem Povstání Herobrina!
Sledujte osudy dvojčat Joshe a Andrého a jejich kamarádky Suzy, kteří se ocitli uprostřed Minecraftu.
V druhém dílu série Povstání Herobrina se dvojčata Josh a André konečně znovu shledávají, i když velmi neobvyklým způsobem. Poté, co se jim na zabezpečeném serveru podařilo najít tajemného Herobrina, musí spojit síly s kamarádkou Suzy a opět se vydat vstříc nebezpečí kostičkovaného světa.
Dokážou tři desetileté děti zabránit Herobrinovi v ovládnutí celého Minecraftu? Nebo bude skutečný svět vydán napospas jednomu z nejmocnějších zlosynů, jaký byl kdy v počítačové hře stvořen?

Roztočte svou fantazii na plné obrátky! Vzrušující série Dobrodružství Minecraftu chytne a nepustí každého milovníka napětí a počítačových her.

Portál je krátký sci-fi román z dílny amerického spisovatele Steva DeWintera (píšícího pod pseudonymem S.D. Stuart), který své poutavé příběhy přenáší i do říše Minecraftu. Jedná se o druhý díl série Povstání Herobrina (původním názvem Dobrodružství Minecraftu), která sleduje osudy dvojčat Joshe a Andrého na cestách po nejtemnějších zákoutích kostičkovaného světa.

Anotace krátká:
V druhém dílu série Povstání Herobrina se dvojčata Josh a André konečně znovu shledávají, i když velmi neobvyklým způsobem. Poté, co se jim na zabezpečeném serveru podařilo najít tajemného Herobrina, musí spojit síly s kamarádkou Suzy a opět se vydat vstříc nebezpečí kostičkovaného světa. Dokážou tři desetileté děti zabránit Herobrinovi v ovládnutí celého Minecraftu?

Sdílet 0

Nakladatel
Computer Press
jazyk
čeština
Počet stran
80
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda