Pohřbené tajemství E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

To tělo nemělo být nikdy nalezeno…   Co skrývaly dvě motorky, zakopané na konci války v rašelinné bažině, že kvůli tomu musel o padesát let později zemřít mladý sportovec? Vrchní inspektorka Pirieová chce najít odpovědi stůj co stůj – i kdyby ji to mělo stát místo u policie.   Pro mladý manželský pár Alici a … Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

To tělo nemělo být nikdy nalezeno…

 

Co skrývaly dvě motorky, zakopané na konci války v rašelinné bažině, že kvůli tomu musel o padesát let později zemřít mladý sportovec? Vrchní inspektorka Pirieová chce najít odpovědi stůj co stůj – i kdyby ji to mělo stát místo u policie.

 

Pro mladý manželský pár Alici a Willa Somervilleovy je to zpočátku vzrušující povyražení. V rašelinné bažině na Skotské vysočině chtějí najít Alicino dědictví. A poklad to není jen tak ledajaký: Alicin dědeček sem na konci války zakopal se svým parťákem dvě vzácné motorky. Jenže když Alice zorganizuje jejich vyproštění, dočká se nepříjemného překvapení – najde nejen motocykly, ale i mrtvolu mladého sportovce… v botách značky Nike z roku 1995… a s dvěma střelami v těle.

Jak spolu souvisí obě záležitosti, které od sebe dělí padesát let, se začne ptát detektiv vrchní inspektorka Karen Pirieová z edinburské jednotky starých případů. Aby rodiny, které ztratily milovaného člověka, dostaly odpovědi, na něž mají právo a nikdy na ně není pozdě.

Ne každý ovšem sdílí Kareninu touhu po spravedlnosti – a to nejen lidé, pro které vražda znamená pohodlné řešení rodinných či finančních problémů, ale bohužel i Karenini kolegové v nejvyšších policejních kruzích.

Sdílet 0

Nakladatel
BB art
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora