Písek

Autor Hugh Howey

E-kniha
Písek - Hugh Howey Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Ztracený otec. Opuštěná rodina. Zapomenutý svět. Vítejte v Písku, dalším apokalyptickém thrilleru Hugha Howeyho, autora fenomenální bestsellerové trilogie Silo, Turnus a Prach. Než se do něj vnoříte, pořádně se nadechněte – může to být naposledy. Starý svět byl zasypán. Nový teď existuje jen na vršcích pohyblivých dun. V zemi skučícího větru a… Přejít na celý popis

Merit Niemeitz: Už nikdy tvá Mulberry Mansion je historická vila a zároveň projekt univerzitních studentů, kteří ji mají zrenovovat, aby zde mohli bydlet. Avery se na tuto novou část svého života moc těší, dokud tu nepotká svého ex... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Ztracený otec. Opuštěná rodina. Zapomenutý svět. Vítejte v Písku, dalším apokalyptickém thrilleru Hugha Howeyho, autora fenomenální bestsellerové trilogie Silo, Turnus a Prach. Než se do něj vnoříte, pořádně se nadechněte – může to být naposledy. Starý svět byl zasypán. Nový teď existuje jen na vršcích pohyblivých dun. V zemi skučícího větru a pekelného, všudypřítomného písku se čtveřice sourozenců pokouší dát znovu dohromady svou rodinu. Jejich otec pracoval jako písečný potápěč, jeden z těch, kdo z hlubin pouště přináší pozůstatky starého světa, které lidem pomáhají přežít. Ale otec zmizel. A svět, ve kterém své děti zanechal, nejspíš brzy zmizí taky…

Sdílet 0

série
Písek 1. díl z 2
Další ze série
Zasypaný svět
1. Písek
2. Přes písek
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Sci-fi
Témata
americká literatura
Nakladatel
Laser
jazyk
čeština
Počet stran
296
datum vydání
1.01.2020
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Příběh, který se vám tu nabízí, dokáže strhnout s nebývalou intenzitou. Stačila jedna kapitola a začal jsem ztrácet pojem o čase a prostoru. Cítil jsem písek v botách, ve vlasech, temnota se do mě propíjela jako inkoust. Hugh Howey stvořil svět, kterému jsem ihned zcela propadl. Svět tak krutý, že by v něm nechtěl žít ani sám Mad Max.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.8 z 5 12 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Patrik registrovaný uživatel

    Nemůžu si pomoct, ale hrozně mi tam chybí ta část, kde se člověk dozví, jak a proč se ten svět ponořil do písku....

    Kniha, Laser, 2020, 9788024267968

  • 5 z 5 hvězdiček Petr Šarvaic registrovaný uživatel

    Ponořte se do Písku, ale radím vám: mějte u sebe vodu, protože žízeň bude stále přítomna a mimoděk si občas promnete oči, protože písek budete cítit nejen v nich, ale i mezi zuby. Ano, mnoho věcí volá po vysvětlení, ale pokud přijde v dalších knihách, bez váhání po nich sáhnu. Po třech letech čteno podruhé - pasuje do čv 23 - a užil jsem si to ještě víc než prvně. Oproti prvnímu čtení jsem si vychutnával náznaky, které se prvně ztrácely v hltání děje. Po dočtení však nemusím hádat co ten závěr znamená. Jdu totiž hned na druhý díl.

    Kniha, Laser, 2020, 9788024267968

  • 2 z 5 hvězdiček Jakub registrovaný uživatel

    Mohlo by to být zajímavé, kdyby všechny postavy a příběhy nebyly napsány jak 1 díl pro seriál a konec příběhu najednou neskončil jak kdyby autorovi jel autobus, tak rychle napsal poslední stranu. Zajímavý nápad o "plavání" v písku, ale jinak žádné velké vysvětlení o technologii tam není, to samé platí pro svět a postavy. Samotný příběh bych popsal jako 3 vedlejší linie, které se pak zbíhají do velkého finále, které je spíš velké zklamání viz celé ukončení.

    Kniha, Laser, 2020, 9788024267968

  • 5 z 5 hvězdiček ykwia registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Pozitíva: dynamický príbeh, zaujímavý postapokalyptický svet, rýchly spád, žiadny superhrdinovia, ale ľudia, z ktorých si každý niesol vlastných démonov, ale aj fungujúci morálny kompas (v niektorých prípadoch), súčasný svet vnímaný ako ten dávny, bájny svet bohov. Negatíva: príbeh by kľudne zniesol aj viac strán, dobrým knihám hrúbka svedčí... Ako to, že z technológie prežila len tá exotická možnosť plávať v piesku? Samozrejme, autor nie je povinný odpovedať na všetko.

    Kniha, Laser, 2020, 9788024267968

  • 4 z 5 hvězdiček Roman Fiala registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zajímavá knížka, výborný námět. Čte se jedním dechem. Negativa: Chybí popis, kde se písek vzal. Knížka končí jakoby v polovině příběhu. Bude pokračování?

    Kniha, Laser, 2020, 9788024267968

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora