Panství Loch Down E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Třicátá léta dvacátého století. Skotskem se šíří tajuplná nemoc. Obyvatele panství Loch Down, urozenou a starobylou rodinu Inverkillenů, však mnohem víc trápí tenčící se zásoby toaletních ubrousků a otázka toho, kdo se postará o děti, když si chůva troufla opustit tento svět v tak nevhodnou dobu.Lord Inverkillen, hrabě a nejvýznamnější člen rodiny… Přejít na celý popis

Sexuální výchova na 120 % Sex a vše o něm v nové manga sérii. Přečtení zvýší vaši empatii na 120 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Třicátá léta dvacátého století. Skotskem se šíří tajuplná nemoc. Obyvatele panství Loch Down, urozenou a starobylou rodinu Inverkillenů, však mnohem víc trápí tenčící se zásoby toaletních ubrousků a otázka toho, kdo se postará o děti, když si chůva troufla opustit tento svět v tak nevhodnou dobu.

Lord Inverkillen, hrabě a nejvýznamnější člen rodiny, je za podivných okolností nalezen mrtev. Inspektor označí incident za nehodu, ale paní MacBainovou, hlavní hospodyni, tím nepřesvědčí. Jelikož nikdo nesmí kvůli nemoci dům opustit a stejně tak do něj nesmí vkročit nikdo cizí, jsou jedinými podezřelými obyvatelé domu, ať už z řad rodiny či služebnictva.

Vzhledem k tomu, že je rodina hraběte příliš zaneprázdněna tím, co se dá popsat jen jako nicnedělání, rozhodne se pustit do pátrání sama. Samozřejmě jen ve svém volnu. Odhalí tím celou řadu dlouho ukrývaných tajemství, lží a podvodů, jež mají život na panství navždy změnit.

Sdílet 0

Nakladatel
Kontrast
jazyk
čeština
Počet stran
272
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.8 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 2 z 5 hvězdiček I Belgiv registrovaný uživatel

    Knihy ze Skotska opředené historií mám ráda, ale tohle byl velký zmatek. Poprvé jsem nedočetla, a protože jsem si nepamatovala proč, zkusila jsem to znovu. Prvních 100 stran jsem byla ztracená, kdo je kdo. A ani u druhého pokusu jsem na tom nebyla lépe. Do čtení jsem se nutila. 2 hvězdičky dávám za konec knihy, který již byl napínavý, čtivý a překvapivý.

    Kniha, Kontrast, 2022, 9788027710799

  • 3 z 5 hvězdiček Vášnivá knihomolka registrovaný uživatel

    Další recenze je na světě Tentokrát na knihu ze žánru, který u mě není obvyklý ale zaujala mě kniha tou anotací, tak jsem ji zkusila Bohužel jsem z knihy zklamaná čekala jsem od toho trochu něco jiného ani nevím, co konkrétně, ale tohle určitě ne Příběh byl zajímavý, ale její zpracování už méně poutavé Na zapamatování všech jmen jsem potřebovala skoro celou knížku Těch jmen tak bylo dost a vůbec jsem nevěděla, kdo je kdo. Prostě zmatené. Na to, že kniha má pouhých 272 stránek se děj hodně táhnul. Někde byly místa, kde se vůbec nic nedělo, někde zase naopak. Do čtení jsem se místy musela přemáhat a někde to šlo samo, ale na to, že to má málo stránek jsem to četla dlouho Abych nebyla jen negativní, tak příběh byl zajímavý a originální, připomnělo mi to koronavirové doby taková nostalgie. Ve čtení mě držela ta detektivní zápletka, kterou paní MacBainová se snaží sama vyřešit. Nakonec mě ten konec mile překvapil. V knize je hodně lží a tajemství, které byste ani nečekali. Některé jsem si tipla a některé nikoli. Ale některé vztahy mezi příslušníky rodiny mi připomínaly vztahy jako jsou v mexických telenovelách Každopádně je to kniha, kterou po nějaké době zapomenete a už si ani vzpomenete, kdo byl vrah a jak se to vyřešilo. Za mě průměr ve svém žánru. Velký plus bylo hezké popisování tamní skotské přírody a realistické zobrazení rodiny Inverkillenů. ❤️ Děkuji @knihydobrovsky @kate_valter za poskytnutí knihy #spoluprace

    Kniha, Kontrast, 2022, 9788027710799

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Urbanová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Od téhle knihy jsem čekala detektivní příběh…a dostala jsem příběh o skotské aristokratické rodině, jejíž členové se starají jen sami o sebe a o své potřeby… a o jejich sloužících, kteří dokáží pěkně překvapit. Kniha bavila od začátku do konce.

    Kniha, Kontrast, 2022, 9788027710799

  • 2 z 5 hvězdiček Pavla Svítková registrovaný uživatel

    Kniha, Kontrast, 2022, 9788027710799

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 220 Kč Nápověda