Otrocká krása E-kniha

Otrocká krása E-kniha

Součástí série: Sedmý smysl 6. díl z 10

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Zářivé kamínky zasazené do kůže – na čele, v uchu, na rukou, kam si usmyslíte. Krása! Jaké nebezpečí to ale přináší? Hanka si nechala jeden zasadit. Jednorožci s ní přestali mluvit, draci jsou zděšení. Nikdo ale neví proč. Pátrání je náročné a vede k děsivým poznatkům. Kdo bude muset zemřít? Dokážou bojovníkům s aberily pomoct tulíci? A podaří se… Přejít na celý popis

Edgar Allan Poe: Pád domu Usherů a jiné povídky Edgar Allan Poe je hororová klasika, která právě vyšla ve vydání s krásnou ořízkou, které ozdobí knihovnu každého fanouška tohoto žánru! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zářivé kamínky zasazené do kůže – na čele, v uchu, na rukou, kam si usmyslíte. Krása! Jaké nebezpečí to ale přináší? Hanka si nechala jeden zasadit. Jednorožci s ní přestali mluvit, draci jsou zděšení. Nikdo ale neví proč. Pátrání je náročné a vede k děsivým poznatkům. Kdo bude muset zemřít? Dokážou bojovníkům s aberily pomoct tulíci? A podaří se přimět ke spolupráci jednorožce?

Sdílet 0

Nakladatel
Albatros Media
jazyk
čeština
Počet stran
376
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Nguyenová registrovaný uživatel

    Dobrodružství, to já miliju!

    Kniha, Albatros Media, 2014, 9788000035871

  • 5 z 5 hvězdiček PChmel registrovaný uživatel

    Budu se muset opakovat stejně jako u hodnocení minulého dílu ságy Sedmý smysl, ale to je prostě skvělá kniha. Celá zápletka točící se okolo otrockých kamenů byla velmi chytlavá, nechybí drama a dokonce ani první intimní zkušenost, což jsem od autorky nečekala. Ani tímto dílem Sedmý smysl neztrácí na čtivosti.

    Kniha, Albatros Media, 2014, 9788000035871

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Další skvělý díl kde jde opravdu o kejhák. Hanka zůstává na všechno sama a nové přátel nachází tam kde by to nečekal. Trpaslíkům přirostla k srdci stejně jako čtenářům, a závěrečná bitva byla vskutku spektakulární. uronilo jsem slzu nad Karmaneudunou a zadržovala dech během soudu u jednorožců. Parádní díl, kde se autorka vskutku překonává.

    Kniha, Albatros Media, 2014, 9788000035871

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora