Organická oprátka E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Postapokalyptická akční jízda od autora Čepele entropie Ve světě zdevastovaném konfliktem mezi lidmi a stroji je jedinou jistotou smrt. To si alespoň dosud myslel veterán Rust, a proto se stal hrobařem. Poklidné zakopávání mrtvol se však desítky let po válce začne komplikovat: z tajemných skrýší totiž vylézají… Přejít na celý popis

Emily McIntire: Zjizveni Scar jako utlačovaný bratr, Mufasa jako neschopný vládce, Sarabi jako mladá bojovnice prahnoucí po pomstě. Pociťte pod kůží jizvy postav temného románu inspirovaného Lvím králem. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Postapokalyptická akční jízda od autora Čepele entropie

Ve světě zdevastovaném konfliktem mezi lidmi a stroji je jedinou jistotou smrt. To si alespoň dosud myslel veterán Rust, a proto se stal hrobařem. Poklidné zakopávání mrtvol se však desítky let po válce začne komplikovat: z tajemných skrýší totiž vylézají mechanické noční můry, které kdysi přivedly lidstvo na pokraj vyhubení. Jsou to stvoření tak strašlivá, že se jim osady, které cíleně vymýtili jakoukoli technologii, nemají šanci ubránit.

Rust by obyvatele své vesnice ochránit dokázal, oni jej však namísto žádosti o pomoc veřejně oběsí. Svým bláhovým činem si nejenže podepíšou rozsudek smrti, ale také funebráka odsoudí k vražednému zmrtvýchvstání, při němž se mu do cesty připletou dávné kulty, robotické hrůzy, láska i šílená strojová božstva.

 ––––

Vilém Koubek je vtipný, chytrý a sarkastický. Ale taky náležitě ujetý. Takový sadističtější a zvrácenější Douglas Adams.
– Pavel Bareš, autor románu Projekt Kronos

Nic pro slabé žaludky, ale ti druzí si přijdou na své a budou se královsky bavit u toho čtvrtého ke Kulhánkovi, Kopřivovi a Kotletovi. To je prostě drsná poezie.
– Fantasymag.cz o knize Čepel entropie

Splatterpunk, jak jste ho neměli zatím možnost poznat. Protože kdo kdy slyšel o intelektuálním splatteru? […] Do libě čvachtajících střev snášejících se k zemi v ladných obloucích smyček při kýčovitém západu slunce nacpal autor spoustu černohumoru, trochu hororu, ironii, kopec popkulturních odkazů, pak vše slepil démonickým slizem, sešil nití z nekorektnosti.
– Fantasya.cz o knize Čepel entropie

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
317
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Ilona Dvořáková registrovaný uživatel

    Knížka se svým svérázným pojetím podobá velice knihám Františka Kotlety, občas se děj stává velice chaotickým, ale po chvíli se člověk dostane opět do obrazu a pak si jen užívá spolu s hlavními hrdiny knihy. Rozhodně se nejedná o ztrátu času ani peněz, velice doporučuji.

    Kniha, Host, 2019, 9788075779809

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 219 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora