Oranžový Balonkový pejsek

Autor Don Thompson

E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Nahlédněte do zákulisí trhu s uměním! Provede vás autor bestsellerového titulu Jak prodat vycpaného žraloka za 12 milionů dolarů. Ekonom a sběratel současného umění, Don Thompson, znovu poodhaluje vzrušující svět obchodování s uměleckými díly. Nahlíží na něj skrze principy behaviorální ekonomie, poukazuje na častou iracionalitu lidského… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nahlédněte do zákulisí trhu s uměním! Provede vás autor bestsellerového titulu Jak prodat vycpaného žraloka za 12 milionů dolarů.

Ekonom a sběratel současného umění, Don Thompson, znovu poodhaluje vzrušující svět obchodování s uměleckými díly. Nahlíží na něj skrze principy behaviorální ekonomie, poukazuje na častou iracionalitu lidského rozhodování, jež vede k prodeji či koupi uměleckého artefaktu. Autor své čtenáře provádí věhlasnými aukčními síněmi, galeriemi a muzei, a svůj zasvěcený výklad prokládá mnohdy téměř neuvěřitelnými historkami pracovníků těchto institucí.

Sdílet 0

Nakladatel
Kniha Zlín
jazyk
čeština
Počet stran
248
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Radka Manáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Pro toho, kdo se alespoň okrajově zajímá o současné umění, je to moc zajímavá knížka, která ukazuje, jak je současné umění vlastně v krizi. Slouží jako komodita, která se navíc dá výhodně odečíst z daní, o kvalitu nebo "kvalitu" až tak nejde, jen mít "značkového" autora, dokud ta bublina nepraskne... Je to moje druhá druhá kniha od tohoto autora a obě se četly samy, takže doporučuji.

    Kniha, Kniha Zlín, 2018, 9788074736889

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda