Odložené případy: Nezvěstná E-kniha

Odložené případy: Nezvěstná E-kniha

Součástí série: Odložené případy 1. díl z 3

E-kniha

  • Ihned ke stažení

V létě před 16 lety zmizela v jižním Švédsku 19letá dívka. Případ nebyl vyřešen a dívka se nikdy nenašla. Nyní se v Malmö objevil vrah, který napadá a znásilňuje ženy přímo v jejich domovech. Důkazy ukazují nápadné podobnosti s vyšetřováním dlouho hledaného dánského vraha z Valby. Slavný dánský expert na profilování… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V létě před 16 lety zmizela v jižním Švédsku 19letá dívka. Případ nebyl vyřešen a dívka se nikdy nenašla. Nyní se v Malmö objevil vrah, který napadá a znásilňuje ženy přímo v jejich domovech. Důkazy ukazují nápadné podobnosti s vyšetřováním dlouho hledaného dánského vraha z Valby. Slavný dánský expert na profilování zločinců a odborník na muže z Valby Carsten Morris se připojí ke švédskému týmu vyšetřovatelů pod vedením inspektorky Tess Hjalmarssonové a její parťačky Marie Erlingové, které se snaží vyřešit oba případy, jež by zdánlivě mohly souviset. Podaří se jim zastavit násilníka včas a zjistit, co se stalo s nezvěstnou dívkou z roku 2002?

První díl románové krimi série se odehrává v jižním Švédsku a v okolí Malmö. Autorka je expertkou na odložené případy a zkušenou reportérkou zabývající se zejména nevysvětlenými zločiny, díky čemuž je román velmi autentický a realisticky zobrazuje práci vyšetřovatelů. Charaktery hlavních postav a nahlédnutí do jejich soukromí jenom přispívají k napínavosti a očekávání, setká-li se jejich snažení s úspěchem.

Sdílet 0

série
Odložené případy 1. díl z 3
Další ze série
1. Odložené případy: Nezvěstná
2. Odložené případy: Silnice č. 9
3. Odložené případy Očistec
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Thrillery
Témata
vyšetřování
Nakladatel
Jota
jazyk
čeština
Počet stran
399
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Lucie Urbanová registrovaný uživatel

    Začátek knihy byl pro mě strhující. Pak se děj trochu zasekl. Konec pro mě nebyl příliš překvapivý. Čekala jsem od něj trošku víc. Ale jinak kniha zdařilá.

    Kniha, Jota, 2020, 9788075657534

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 258 Kč Nápověda
Další knihy autora