Od oltáře do Santiaga E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Kniha zachycuje tragikomický příběh novomanželské pěší poutě z Kuřimi až k Atlantiku. Lukáš: Dali jsme výpověď v práci a náš další plán zněl jasně: Z domova do Santiaga de Compostella, pěšky! Tato ojedinělá a syrová zpověď vznikla spojením mých „objektivních zápisků" s velmi „zkresleným deníkem" mé novopečené manželky. Dává… Přejít na celý popis

Sexuální výchova na 120 % Sex a vše o něm v nové manga sérii. Přečtení zvýší vaši empatii na 120 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha zachycuje tragikomický příběh novomanželské pěší poutě z Kuřimi až k Atlantiku.

Lukáš: Dali jsme výpověď v práci a náš další plán zněl jasně: Z domova do Santiaga de Compostella, pěšky! Tato ojedinělá a syrová zpověď vznikla spojením mých „objektivních zápisků" s velmi „zkresleným deníkem" mé novopečené manželky. Dává tak nahlédnout do hlavy muže a ženy, kteří se rozhodli být přes 3 300 kilometrů a 103 dní pouze spolu. 

Jana: Bude mít náš čerstvý sňatek jepičí životnost, nebo nakonec převládne stockholmský syndrom? Kolik bude facek, slz, mrtvých a znemožněných? Dokážeme dojít až do cíle? Jestli máte dost odvahy, vydejte se na cestu s námi... 

Sdílet 0

Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
376
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Skvělá oddychová knížka! Cestovatelskou přednášku Jany a Lukáše jsem viděla online a trochu tušila, co mohu od knihy očekávat. Musím říct, že mě celých 3300 kilometrů bavil nejen jejich smysl pro humor, ale i slovní hříčky a jejich vzájemné hašteření se. Já do Santiaga putovala posledních 800 kilometrů a v mnoha situacích jsem se poznávala. Trochu mi chyběli fotografie, ale ty jsem naštěstí měla možnost vidět na přednášce a díky skvělým popiskům vše živě představit.

    Kniha, Cosmopolis, 2020, 9788027110216

  • 5 z 5 hvězdiček Klára registrovaný uživatel

    Na knížce mě bavil především rozdílný úhel pohledu ženy a muže. Ačkoliv se dost věcí opakovalo, tak má spád a dobře se čte.

    Kniha, Cosmopolis, 2020, 9788027110216

  • 1 z 5 hvězdiček Tereza registrovaný uživatel

    Tak tady se bohužel nehoduji s hodnocením jiných čtenářů. Kniha mě nezaujala, podle mě není zajímavě napsaná. Četla jsem více cestopisů a zatím tenhle byl z mého pohledu nejhorší. Také bych uvítala třeba fotografie z cesty.. i když třeba pan Zibura taky ve svých knihách nemá fotografie ale jeho knihy jsou úplně jiná liga.

    Kniha, Cosmopolis, 2020, 9788027110216

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 322 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora