Ochrana držby v občanském právu a civilním procesu E-kniha

Ochrana držby v občanském právu a civilním procesu E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Publikace Ochrana držby v občanském právu a civilním procesu se zabývá zevrubně staronovým institutem ochrany držby, který se v českém právu znovu objevil v roce 2014 v souvislosti s rekodifikací občanského práva. Autorka publikace se tematu ochrany držby věnuje dlouhodobě. Její snahou bylo poskytnout základní nástin… Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Publikace Ochrana držby v občanském právu a civilním procesu se zabývá zevrubně staronovým institutem ochrany držby, který se v českém právu znovu objevil v roce 2014 v souvislosti s rekodifikací občanského práva.

Autorka publikace se tematu ochrany držby věnuje dlouhodobě. Její snahou bylo poskytnout základní nástin problematiky za využití dostupných zdrojů, přiblížit ochranu držby právní praxi a pomoci jí s vytvářením náhledů na složité nebo problematické otázky, jako např. použitelnost žaloby na ochranu držby, průběh řízení nebo vztah tohoto řízení k řízením zahájeným zejména tzv. vlastnickými žalobami.

Publikace obsahuje kromě výkladu i množství praktických příkladů, které pomohou lépe pochopit předestřený výklad. V publikaci autorka zohledňuje také relevantní judikaturu soudů.

Sdílet 0

Nakladatel
Wolters Kluwer
jazyk
čeština
Počet stran
260
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 549 Kč Nápověda