Nulorožec E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Inspektor Libor Lavabo řeší zdánlivě snadný případ dvanácti upálených nosorožic. Do pátrání se však postupně zaplétá tajný deník J. W. Goetha, boj spikleneckých společností Neptunia versus Plutonia o vládu nad světem i šílená nadpraporčice Marhanová. Poselství skryté v sérii obrazů černého jezera od Jana Preislera přivede Lavaba až do nitra… Přejít na celý popis

Speciální dárek k nákupu nad 899 Kč | Dobrá záložka Princovo rozjímání 23. dubna je Mezinárodní den knihy, proto jsme si pro vás na tento týden přichystali speciální dárek Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Inspektor Libor Lavabo řeší zdánlivě snadný případ dvanácti upálených nosorožic. Do pátrání se však postupně zaplétá tajný deník J. W. Goetha, boj spikleneckých společností Neptunia versus Plutonia o vládu nad světem i šílená nadpraporčice Marhanová. Poselství skryté v sérii obrazů černého jezera od Jana Preislera přivede Lavaba až do nitra vyhaslé sopky Komorní hůrka. A právě tam se skrývá nečekané rozluštění celé záhady.
Název Nulorožec se vztahuje nejen na rohy uřezávané nosorožcům pytláky, ale i na „vynulovanou“ podstatu doby, v níž už není místo pro svobodnou imaginaci. Ovládat masy ohlupované konzumem a masovými médii je totiž mnohem snadnější, než řídit společnost „jedinečných jednorožců“.

Sdílet 0

Nakladatel
Druhé město
jazyk
čeština
Počet stran
220
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Ondřej registrovaný uživatel

    Petr Stančík v nejlepší formě. Opulentní, provokativní, až neslušně dobré. Kdo má rád autorův Mlýn na mumie, bude nadšený, koho více oslovila jeho kniha Andělí vejce, bude překvapený - ale více než příjemně. Přitom můj výsledný dojem z četby Nulorožce je pocit jakési zvláštní nostalgie a - nebojím se to napsat - pokory. Kdesi hluboko pod vrstvami originálního detektivního příběhu, vtipně či smyslně napsaných milostných scén, Stančíkovských žranic a pijatyk, nádherných obrazů i poučných (ovšem ne profesorsky) pasáží, čtenář najde stín (nebo záblesky) autorovy složité duše. Nulorožec je kniha smutná i veselá, poučná i lehká, ale hlavně čtivá.

    Kniha, Druhé město, 2018, 9788072274116

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Hušková registrovaný uživatel

    Detektivka jak má být. Do konce jsem byla napjatá. Zapletka byla opravdu skvělá.

    Kniha, Druhé město, 2018, 9788072274116

  • 4 z 5 hvězdiček Jan registrovaný uživatel

    Super detektivka s perličkama a vtipem.

    Kniha, Druhé město, 2018, 9788072274116

  • 4 z 5 hvězdiček Ondřej registrovaný uživatel

    Žánrově navazuje na Mlýn na mumie - děj se opět odehrává v českých luzích a hájích, avšak v současnosti. Kniha je plná spikleneckých teorií, dějových zvratů a samozřejmě nechybí erotické scény a gastroporno.

    Kniha, Druhé město, 2018, 9788072274116

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora