Nikdy nehovor nie E-kniha
Nikdy nehovor nie - Erika Hornáková Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Lucia je mladá mestská žena, ktorá miluje módu, vysoké lodičky a všetok luxus, ktorý sa jej ponúka. Na oslave narodenín svojich rodičov sa zoznámi s Dušanom. Ten je úplne iný, než muži, na ktorých mala doposiaľ šťastie. Dušan prichádza o prácu. Konečne si však môže splniť svoj sen – podnikať na vlastnej farme. Dokáže Lucia vymeniť pohodlný… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Lucia je mladá mestská žena, ktorá miluje módu, vysoké lodičky a všetok luxus, ktorý sa jej ponúka. Na oslave narodenín svojich rodičov sa zoznámi s Dušanom. Ten je úplne iný, než muži, na ktorých mala doposiaľ šťastie. Dušan prichádza o prácu. Konečne si však môže splniť svoj sen – podnikať na vlastnej farme. Dokáže Lucia vymeniť pohodlný život v meste za tvrdý život na myjavských kopaniciach?

Erika Hornáková (1975). Pochádza z Myjavy. Vyskúšala viaceré povolania. Bola vedúca predajne, realitná maklérka, ale i kozmetická poradkyňa. Vymenila mestský život za život na tvrdých myjavských kopaniciach, kde sa v lone prírody venuje svojej malej rodinnej farme, čo pokladá okrem kníh a písania za svoju najväčšiu záľubu.

Miluje zvieratá, knihy, písanie, výborné jedlo, čokoládu, hudbu, tanec, svoje rómske korene, spoločnosť dobrých ľudí. Je autorkou románov Tak som to chcelaNebezpečne blízko.

Sdílet 0

Nakladatel
Marenčin PT
jazyk
slovenština
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda