Někdo z nás E-kniha
Někdo z nás - Kristýna Trpková BESTSELLER

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Sourozence Herelovy od dětství pojí silné pouto, a přestože už jsou všichni dospělí, nedají na sebe dopustit. Rodinnou idylku jim však jednoho dne naruší hrůzný nález na zahradě matčina domu, jenž spustí lavinu nečekaných událostí. Minulost se probouzí k životu a spolu s ní i mučivé tajemství, které nikdy nemělo spatřit světlo světa. Jak snadné je… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Sourozence Herelovy od dětství pojí silné pouto, a přestože už jsou všichni dospělí, nedají na sebe dopustit. Rodinnou idylku jim však jednoho dne naruší hrůzný nález na zahradě matčina domu, jenž spustí lavinu nečekaných událostí. Minulost se probouzí k životu a spolu s ní i mučivé tajemství, které nikdy nemělo spatřit světlo světa. Jak snadné je ztratit důvěru v někoho, koho známe celý život? A opravdu víme, co jsou naši nejbližší vlastně zač?

Sdílet 0

Nakladatel
Kalibr
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 17 hodnocení čtenářů

12× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Pokud se rozhodnete přečíst tuto knihu, a já vám ji rozhodně doporučuji, vemte ji do ruky až ve chvíli, kdy víte, že budete mít pár hodin volno. Jakmile ji totiž otevřete, neodložíte ji dřív, dokud nepřečtete poslední stránku. Rodinná pohoda je nadevše, tak to vnímají i sourozenci Herelovy, kteří k sobě mají silné pouto. Jejich idylu však naruší hrůzný nález na zahradě. To probudí k životu tajemství, které mělo zůstat navždy skryto. Na povrch vyplouvá minulost, která ovlivní důvěru a sourozenecké vztahy. Autorčina předchozí detektivní série – Stvůra, Vesnice a Vetřelec – byla naprosto fenomenální a po jejím dočtení mi bylo jasné, že si i v budoucnu přečtu vše, co autorka napíše. Kniha Někdo z nás tak pro mě byla velmi očekávaná novinka, ze které jsem nadšená. Ze začátku vás čeká příjemný rodinný příběh, poznáváme jednotlivé členy velké rodiny, kdo jaký je, jak žije. Je vám v příběhu dobře, zašli byste k nim na oslavu a pobavili se v jejich milé společnosti. Díky prologu však víte, že má přijít něco temného, tak s napětím očekáváte, kdy se příběh začne ubírat jiným směrem. Dočkáte se ve druhé části, kdy se rozjede dokonalý psychothriller, kdy nebudete vědět, komu můžete věřit a budete chtít víc a víc. Nakonec vás čeká šokující odhalení a já bych nikdy nevěřila, že budu u thrilleru brečet, ale ano, autorka dokázala zpracovat mé emoce až k slzám. Mám moc ráda styl Kristýny Trpkové. Při čtení jejich knih jsem tak ponořená do příběhu, že absolutně nevnímám okolí, jsem součástí stránek a písmenek. Vždy je skvěle vykreslena atmosféra, která vás pohltí a její knihy prostě nejdou odložit, dokud je nepřečtete celé. Pokud čtete jen zahraniční thrillery a u českých si myslíte, že nemohou dosáhnout jejich kvality, rozhodně zkuste Někdo z vás. Věřím, že vás kniha překvapí.

    Kniha, Kalibr, 2024, 9788024295947

  • 5 z 5 hvězdiček Hana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Super...přečtu si určitě všechny knihy této autorky...

    Kniha, Kalibr, 2024, 9788024295947

  • 5 z 5 hvězdiček Pavel Černý registrovaný uživatel

    Naprosto úžasná kniha. Je to už čtvrtá, kterou jsem od Kristýny přečetl a opět nezklamala. A protože i já jsem bohužel vyrůstal v podobné domácnosti, je mi proto děj knihy velmi blízký. Chvílemi jsem měl během četby silný pocit déjà vu.

    Kniha, Kalibr, 2024, 9788024295947

  • 4 z 5 hvězdiček DeJa registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Z této knihy mám rozporuplné pocity. Recenze byly skvělé, tak jsem asi čekala víc, než jsem dostala. Četla jsem už předtím Stvůru a Vesnici a tam autorka nasadila laťku dost vysoko, tyto knihy se mě osobně líbily víc. Byly svižné hned od začátku, tady se to poněkud táhlo. Hlavní zápletku jsem tušila od začátku, ale alespoň vrah pro mě byl velkým překvapením. Je to napsáno velmi dobře a čtivě, ale za mě je tato kniha ze všech nejslabší. Možná je to i tím, že ani téma mi není blízké, neumím soucítit s matkou, která nechá brutálně třískat sebe i své děti, popravdě mě to celou knihu děsně štvalo. Konec trošku přitažený za vlasy, záměrně nezmiňuji konkrétně co, abych nespoilerovala, udělejte si názor sami .

    Kniha, Kalibr, 2024, 9788024295947

  • 4 z 5 hvězdiček fejky_y Uživatel aplikace KDčko

    Tahle kniha byla pěkná (pokud se to dá tak napsat), čtivá a příběh velice drsný. Četla jsem ve společném čtení. A věřím, že holky ve společném čtení to zasáhlo více než mě. Bylo samozřejmě hrozné co se v příběhu dělo. Ale já to mám vždycky tak. Možná je to kvůli tomu, jaký život si kdo prožil. Knížka byla fakt super a i když není pro mě úplně pětihvězdičková, je to tím, že jsem četla i lepší. Ale jen o kapku. Těším se, až vyzkouším další knihy autorky.

    Kniha, Kalibr, 2024, 9788024295947

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Šamšová registrovaný uživatel

    Tohle byla nálož, kterou jsem nečekala. Tolik emocí, co jsem zažila. Nával zlosti, lítost a touha po spravedlnosti - byla to smršť. Od určité chvíle to nejde odložit a vy musíte číst a číst. A v určitý okamžik jsem se dívala na poslední slova jedné z kapitol a modlila se, ať to, co mi dochází není pravda. Pro mě nečekané a ještě několik hodit po dočtení mi běhá mráz po zádech. Byly chvíle, kdy jsem se klepala jako ratlík. Noc, která změnila životy všem, minulost, na kterou chcete zapomenout, chcete ji vytěsnit, ale copak jde, aby zmizela? Jak málo stačí, aby člověk udělal jedno špatné rozhodnutí. Byla to moje první kniha, kterou jsem od autorky četla a smekám před ní. Určitě si ráda přečtu i předchozí knihy. Neskutečné, jak skvělý příběh dokáže napsat tak mladá autorka.

    Kniha, Kalibr, 2024, 9788024295947

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 289 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora