Nejlepší hry z lesních školek E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Buďte s dětmi venku a naučte je objevovat svět. Kniha pro rodiče, průvodce a učitele předškolních dětí přináší výběr her, které se osvědčily v lesních školkách. Některé jsou známé a rozšířené, jiné originální a neobvyklé. Všechny jsou ale vyzkoušené. Vybírali jsme takové hry a činnosti, které lze provozovat při různém počtu dětí a nezávisejí… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Buďte s dětmi venku a naučte je objevovat svět.

Kniha pro rodiče, průvodce a učitele předškolních dětí přináší výběr her, které se osvědčily v lesních školkách. Některé jsou známé a rozšířené, jiné originální a neobvyklé. Všechny jsou ale vyzkoušené. Vybírali jsme takové hry a činnosti, které lze provozovat při různém počtu dětí a nezávisejí pouze na velké skupině. Ukážeme vám, jak hry s dětmi rozehrát, jak vytvořit vhodné prostředí, zajistit potřebné pomůcky a nastolit dobrou atmosféru.

Sdílet 0

Nakladatel
CPress
jazyk
čeština
Počet stran
184
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta registrovaný uživatel

    Zatím jsem přečetla předmluvu a prolistovala celou knihu, ale už teď můžu říct, že mně knížka přijde výborná - jako inspirace pro hry s dětmi v přírodě. Myslím, že je podobných publikací u nás zatím málo, tahle je navíc o to cennější že za ní stojí lidé, kteří mají mnoho zkušeností s lesními školkami. Super a moc se těším, až se se synem vrhneme do dobrodružství. :-)

    Kniha, CPress, 2019, 9788026425700

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda