Nechápu, jak to dokáže E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Humorný román o ženě, která zvládá vše – je milující manželkou, oddanou matkou dvou dětí, šestileté holčičky Emily a ročního Bena, a také vysoce postavenou správkyní portfolia cestující po celém světě a uzavírající milionové obchody. Doma si hraje s dětmi, stará se o ně, když jsou nemocné, jezdí na nákupy, vyzvedává z kroužků, a zároveň musí… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Humorný román o ženě, která zvládá vše – je milující manželkou, oddanou matkou dvou dětí, šestileté holčičky Emily a ročního Bena, a také vysoce postavenou správkyní portfolia cestující po celém světě a uzavírající milionové obchody. Doma si hraje s dětmi, stará se o ně, když jsou nemocné, jezdí na nákupy, vyzvedává z kroužků, a zároveň musí stihnout jen tak mimochodem pracovně odletět třeba na jiný kontinent. A taky je vdaná. A na to často zapomíná. Ptáte se, jak to všechno dokáže? Hlavní hrdinka Kate se dennodenně ptá sama sebe na totéž… Důvody, proč nechat práce & odstěhovat se na venkov: 1/ Lepší kvalita života. 2/ Za cenu naší Hackneyské Hrůzy bychom si mohli koupit dům s hudebním salonkem a vlastní zvonicí. 3/ Příležitost být opravdová matka, která má čas milovat manžela, porozumět srdcím svých dětí a zjistit, jak se používá ta zatracená pláštěnka na kočár. Důvody, proč nenechat práce & neodstěhovat se na venkov: 1/ Zbláznila bych se. 2/ Viz výše. 3/ Viz výše.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie
Nakladatel
XYZ
jazyk
čeština
Počet stran
408
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 1 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha na mě velmi špatně působila. Opravdu autorku nechápu. Ne, jak to dokáže, ale jak to, že to nedokáže. Mít radost z dobré práce, krásné a funkční rodiny. Proč si vše kazí svými hloupými myšlenkami. Kniha ve mně vyvovala hořké pocity. Oproti např. Manželce 22, kde hlavní hrdinka též řeší vnitřní nespokojenosti matky ve středním věku, ale dokáže najít své štěstí, jsem z této knihy žádný takový dojem neměla, ač se o "happy end" asi autorka snažila.

    E-kniha, XYZ, 2019,

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel

    Naprosto perfektní kniha, napsaná s patřičným spádem, napětím a především vtipem! Doporučuji pro odreagování o reality a pobavení.

    Kniha, XYZ, 2019, 9788075973320

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda