Na odpis

Autor Dan Lyons

E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Břitký průvodce odvrácenou stranou Silicon Valley. Dan Lyons měl šťastnou a spokojenou rodinu, skvělou kariéru a práci, která ho bavila. Všechno změnil jeden telefonát jeho šéfové z Newsweeku. Po pětadvaceti letech novinařiny je najednou bez práce: padesátník, který sice umí psát a má vynikající přehled v technologické sféře — ale přece jenom,… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Břitký průvodce odvrácenou stranou Silicon Valley.

Dan Lyons měl šťastnou a spokojenou rodinu, skvělou kariéru a práci, která ho bavila. Všechno změnil jeden telefonát jeho šéfové z Newsweeku. Po pětadvaceti letech novinařiny je najednou bez práce: padesátník, který sice umí psát a má vynikající přehled v technologické sféře — ale přece jenom, jednapadesátiletý chlap. Píše se rok 2012 a média jsou kvůli odlivu peněz z inzerce v dlouhodobé krizi. Lyonsovi nezbývá než se poohlédnout jinde. Třeba v nějakém perspektivním startupu, mladé dravé technologické firmě. Vůbec netuší, do jakého šílenství se vrhá.

Na odpis je nesmírně zábavné líčení tragikomické srážky pragmatického profesionála s firemní kulturou startupů „připomínajících Montessori školky“ a zároveň čtivý průvodce temnými stránkami internetového vizionářství, v němž jde často více o peníze než o revoluční nápady.

Dan Lyons (nar. 1960) je americký novinář, spisovatel a scenárista. Dlouhá léta pracoval jako analytik a redaktor technologických rubrik v časopisech jako Forbes nebo Newsweek. V letech 2006—2011 stál za globálně populárním satirickým blogem Tajný deník Steva Jobse. V současnosti pracuje jako producent a scenárista pro HBO. Žije v Massachusetts s manželkou a dvěma dětmi.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie
Témata
Praha
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
304
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Gabriela registrovaný uživatel

    Doporučuji všem, kteří se zajímají o oblast startupů nebo jejich problematiku. Kniha je ovšem americká a nejsem si jistá, že ji lze aplikovat v českém prostředí. Přesto se zde dočtete spoustu zajímavostí a hodně se při jejím čtení zasmějete!

    Kniha, Host, 2017, 9788075771827

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda