Mrtvá holka, dobrá holka – část druhá E-kniha

Mrtvá holka, dobrá holka – část druhá E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Kdo tě bude hledat, až zmizíš ty? Pátrání po identitě tajemného stalkera Pipu dovedlo až k šest let starému případu sériového vraha známého jako LP. Toho policie sice údajně dopadla, dokonce se ke všemu sám přiznal, jenže nic není, jak se na první pohled zdá. Skutečný pachatel zůstal na svobodě a Pipu si vyhlédl jako svoji příští oběť. Má s… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kdo tě bude hledat, až zmizíš ty?

Pátrání po identitě tajemného stalkera Pipu dovedlo až k šest let starému případu sériového vraha známého jako LP. Toho policie sice údajně dopadla, dokonce se ke všemu sám přiznal, jenže nic není, jak se na první pohled zdá. Skutečný pachatel zůstal na svobodě a Pipu si vyhlédl jako svoji příští oběť. Má s ní totiž nevyřízené účty.

Vše se vrací zpět k samému počátku. K případu Andie Bellové.

Kruh se uzavírá…

Sdílet 0

série
Návod na vraždu pro hodné holky 3. díl z 3
Další ze série
1. Návod na vraždu pro hodné holky
2. Hodná holka, zlá krev
3. Mrtvá holka, dobrá holka – část druhá
kategorie
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
232
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 14 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Martina Kučerová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak ten konec mě tedy dostal. Úplně nevím co si mám o tom myslet.. První část byla za mě o něco lepší, ale pořád to bylo skvělý. Pipa a Ravi jsou moji miláčkové a vážně, vážně je zbožňuju.. Zaslouží si celý svět!! Miluju tuhle sérii celým svým srdcem!! První díl je za mě ale top strop!!!

    Kniha, Grada, 2023, 9788027139446

  • 5 z 5 hvězdiček summer reading Uživatel aplikace KDčko

    Tak takový zvrat jsem nečekala!

    Kniha, Grada, 2023, 9788027139446

  • 2 z 5 hvězdiček Nevím:) Uživatel aplikace KDčko

    Nic moc,moc mě to nebavilo a konec jsem čekala

    Kniha, Grada, 2023, 9788027139446

  • 4 z 5 hvězdiček Jana Nejedlá registrovaný uživatel

    4,5 z 5 Poslední část je tu. "Poslední souboj, někde uprostřed, a oni musejí vyhrát. Není jiná možnost, když v sázce je teď i Ravi."❤️‍ . Nestačila jsem zírat, na jednu stranu je to dobré a na druhou tak brutálně přitažené za vlasy. Kniha konečně dostála názvu své série Návod na vraždu pro hodné holky.⛓️‍ Hlavní hrdinka Pipa je opravdu velmi chytrá a v tomto posledním díle se změnila. Nejsem si jistá, zda je mi stále tak moc sympatická, ale asi s ní dokážu soucítit. . "Ještě pár hodin, ještě pár dalších položek, které si potřebuje odškrtnout, a pak bude volná."‍⬛ Závěr knihy je dost radikální a já s ním takto vlastně nejsem ani trochu spokojená.. "Monstrum, které vyštvalo Andie Bellovou a vytvořilo tak tenhle pochybný kruh, tenhle přízračný kolotoč, z něhož nikdo z nich nemůže vystoupit." . Poslední díl jsem přečetla jedním dechem, jde tu doslova o minuty a vy potřebujete vědět jak to dopadne... ⌚️I když s tím možná nebudete úplně souhlasit, stejně knihu neodložíte a budete hlavním postavám fandit. Nečekala jsem takový konec série, pokud k tomuto autorka opravdu směřovala od samého začátku, tak opravdu klobouk dolu. Je to dokonale promyšlené. V hlavě se mi stále rodí teorie, zda se to nedalo vyřešit nějak jinak, lépe.. Ovšem nedůvěra v orgány je pochopitelná. . Celou sérii vám opravdu doporučuji. Je to jedna velká jízda. Po přečtení finále jsem ráda, že třetí kniha byla rozdělena na dvě části, jinak by to asi nebylo ono a dala bych nižší hodnocení.

    Kniha, Grada, 2023, 9788027139446

  • 5 z 5 hvězdiček Martina Orgoníková registrovaný uživatel

    Vyrazilo mi to dech. Opět jsem nemohla odtrhnout očí. SPOILER: Geniální popis, jak zakrýt vraždu a hodit jí na někoho jiného. Četla jsem to se zatajeným dechem a až do poslední stránky čekala, co bude dál a jak se vše vyvine.

    Kniha, Grada, 2023, 9788027139446

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 339 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora