Minulými životy k uzdravení E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Řešení řady problémů se skrývá v minulosti.   Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno... Dr. Weiss přináší podrobný průřez svou psychiatrickou praxí zaměřenou právě na reinkarnační regresi. A fobie, nutkavé chování, společenské i vztahové problémy,… Přejít na celý popis

Vlastimil Vondruška: Smrt šumavského poustevníka Oldřich z Chlumu musí vypátrat kdo zabil muže se svatou pověstí, který nic nevlastnil a nikomu nevadil? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Řešení řady problémů se skrývá v minulosti.
 
Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno... Dr. Weiss přináší podrobný průřez svou psychiatrickou praxí zaměřenou právě na reinkarnační regresi.

A fobie, nutkavé chování, společenské i vztahové problémy, ale i různé bolesti, které tvrdošíjně odolávaly veškeré konvenční léčbě či terapii, po návratu do některého z předchozích životů téměř zázračně mizí často už po prvním sezení.
 
Kromě toho, že se v této knize seznámíte s mnoha případy jeho pacientů a s jejich neuvěřitelnými zážitky, dozvíte se také, jak můžete tajemství svých minulých životů poodhalit i vy. Dr. Weiss vás seznámí s několika fungujícími technikami a nabídne i meditační text, který vás může zavést přímo do vaší vlastní minulosti.

Sdílet 0

Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
208
datum vydání
1.01.2013

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Šárka Knechtová registrovaný uživatel

    Jediná kniha od autora, která mě trošku zklamala. Přišlo mi, že se hodně táhne a moc mě to nebavilo. Ale možná jen nebyla určená pro mě :)

    Kniha, Grada, 2013, 9788073593537

  • 3 z 5 hvězdiček Jana Coufalova registrovaný uživatel

    Je to super knížka

    Kniha, Grada, 2013, 9788073593537

  • 5 z 5 hvězdiček Denisa registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Moc zajímavé čtení. Mám všechny díly.

    Kniha, Grada, 2013, 9788073593537

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 169 Kč Nápověda
Další knihy autora