Mechanický pomeranč E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Vůdce mladých londýnských násilníků Alex tráví většinu svého času konzumací drog, přepadáním bezbranných obětí a poslechem Beethovenovy hudby. Pak je však zatčen a donucen podstoupit "terapeutický" experiment, který si v mnohém nezadá s krutostí jeho chuligánské minulosti. Přemíra násilných scén však není v Burgessově díle prvkem samoúčelným,… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vůdce mladých londýnských násilníků Alex tráví většinu svého času konzumací drog, přepadáním bezbranných obětí a poslechem Beethovenovy hudby. Pak je však zatčen a donucen podstoupit "terapeutický" experiment, který si v mnohém nezadá s krutostí jeho chuligánské minulosti. Přemíra násilných scén však není v Burgessově díle prvkem samoúčelným, lacině provokativním - tvoří pevnou součást vyprávění, které je stejně strhující jako originální. Filmová podoba díla v režii Stanleyho Kubricka toto kultovní dílo jen podtrhuje.

Sdílet 0

Nakladatel
Odeon
jazyk
čeština
Počet stran
248
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 13 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Shira009 Uživatel aplikace KDčko

    Temný příběh dystopického Londýna blízké budoucnosti o generačních střetech, roztříštěné společnosti, dospívání a brutálním násílí. Kniha o zlu, které je v lidech od pradávna a nikdo neví, odkud se bere. O převráceném způsobu jeho nápravy a tenkých hranicích mezi dobrem a zlem. Příběh se mi líbil tím víc, že byl inspirován skutečnou událostí.

    Kniha, Odeon, 2022, 9788020720764

  • 5 z 5 hvězdiček Tomáš Škarpa registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka top. Specifický způsob řeči na který si člověk musí zvyknout a rozhodně to není pro každého. Hodně brutální. Je tam násilí, znásilňování, bolest i smutek. Ale je to krásná knížka. Vývoj postavy mě překvapil a přesto jak jsem postavu vnimal ze zacatku tak na konci jsem ji přál jen dobré. Kupodivu na mě zapusobil i vývoj postav které tam většinu knížky nebyli. Doporučuju k přečtení.

    Kniha, Odeon, 2022, 9788020720764

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 209 Kč Nápověda
Další knihy autora