Management v obrazech E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

  Taky jste si mysleli, že budete ten nejlepší šéf (kolega, partner, lektor)? Trochu kamarád, trochu dospělý, trochu pes? Pak se to stane. Jste šéf a všechno je jinak. První měsíce jsou plné stresu a metody pokus-omyl. Na cestě je plno výmolů, zatáček, tunelů a bez pomoci nemusí na konci svítit žádné světlo. Proto v knize najdete tipy na… Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

 

Taky jste si mysleli, že budete ten nejlepší šéf (kolega, partner, lektor)? Trochu kamarád, trochu dospělý, trochu pes? Pak se to stane. Jste šéf a všechno je jinak. První měsíce jsou plné stresu a metody pokus-omyl. Na cestě je plno výmolů, zatáček, tunelů a bez pomoci nemusí na konci svítit žádné světlo.

Proto v knize najdete tipy na změny, a to nejen pro svět byznysu. Uvidíte, jak snadno rozumní lidé dělají nerozumné věci a jak vypadají příběhy bez pozitivních vylepšení. Kniha má pobavit. Má poradit. Má burcovat tvořivost. Je nadsázkou. Je útokem na zaběhnuté postupy a stereotypy. Snaží se dostat rozum a emoce do rovnováhy.

Sdílet 0

Nakladatel
Pointa Publishing
jazyk
čeština
Počet stran
216
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček MK registrovaný uživatel

    Kniha je netradiční a originální, navíc doplněna vtipnými kresbami. Doporučuji i jako dárek, jistě pobaví, ale snad také i poučí.

    Kniha, Pointa, 2020, 9788076502598

  • 5 z 5 hvězdiček Radovan registrovaný uživatel

    Je to příjemné zpestření manažerské literatury. Vŕele doporučuji. Je to vtipné a čtivé.

    Kniha, Pointa, 2020, 9788076502598

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana registrovaný uživatel

    V knize jsou lehkou a vtipnou formou zachyceny situace z firemního prostředí od pracovníků po management. Kniha se velmi dobře čte a autorovy vlastnoručně kreslené ilustrace dávají knize jistý nadhled. Doporučuji.

    Kniha, Pointa, 2020, 9788076502598

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda