Makroskop E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Sbírka básní, které vznikly jako zápisy z pozorování makroskopem, vzácným a podivuhodným nástrojem hvězdářů, lunatiků a básníků. Makroskop je přístroj, který ostří na cokoliv myslitelného, co svět nabízí. V jeho čočce se nejeví nic podřadné, vždy dává příležitost objevit ve věcech jejich poetiku. A oddálíme-li, odhalíme širší souvislosti mezi… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Sbírka básní, které vznikly jako zápisy z pozorování makroskopem, vzácným a podivuhodným nástrojem hvězdářů, lunatiků a básníků.

Makroskop je přístroj, který ostří na cokoliv myslitelného, co svět nabízí. V jeho čočce se nejeví nic podřadné, vždy dává příležitost objevit ve věcech jejich poetiku. A oddálíme-li, odhalíme širší souvislosti mezi nimi, spojí se nám jako puzzle zapadající do velkého celku. Druhou nedocenitelnou funkcí makroskopu je obrácení jeho zraku opačným směrem, do nitra básníkova. Ten není pozorovatelem nezávislým. Báseň odráží jeho zkušenost, propojuje jeho osobní svět s tím okolním.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Poezie
Nakladatel
Pointa
jazyk
čeština
Počet stran
48
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.8 z 5 11 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 1 z 5 hvězdiček František registrovaný uživatel

    Knihu poezie jsem četl s nadějí na inspiraci a dojemné verše, ale bohužel jsem byl zklamán. Nejenže jsou básně velmi průměrné, ale kniha je i plná gramatických chyb, které kazí celkový dojem. Autor se zdá být buď nezkušený nebo nedbalý, což se projevuje nejen ve chvilkách, kdy jsem se snažil vcítit do jeho příběhů, ale i v samotném jazyce, který není pečlivě zpracovaný. Celkově tato kniha neposkytuje žádný výrazný estetický ani emocionální zážitek a nedoporučuji ji nikomu, kdo hledá kvalitní poezii.

    Kniha, Pointa, 2021, 9788076505308

  • 5 z 5 hvězdiček Kristýna Vaňková registrovaný uživatel

    Skvělé, inovativní, svěží!

    Kniha, Pointa, 2021, 9788076505308

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda