Liliana E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

194 Kč s DPH
Běžně 254 Kč Nápověda Jsme transparentní

Tetování není jen ozdoba. Často je jako otevřená kniha, do které jsou zaznamenány osudové okamžiky lidského života. Lilianě je osmnáct, když se rozhodne začít samostatný, dospělý život. Proti vůli rodičů opustí rodný dům a odejde s Matějem, klukem, kterého oni odmítají přijmout. Čekají spolu dítě a Liliana věří, že budou šťastná, milující rodina.… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tetování není jen ozdoba. Často je jako otevřená kniha, do které jsou zaznamenány osudové okamžiky lidského života.

Lilianě je osmnáct, když se rozhodne začít samostatný, dospělý život. Proti vůli rodičů opustí rodný dům a odejde s Matějem, klukem, kterého oni odmítají přijmout. Čekají spolu dítě a Liliana věří, že budou šťastná, milující rodina. Opak je pravdou – nemocné dítě, snoubencova závislost a sklony k násilnému chování zničí Lilianin sen. Když pak jedné osudné noci uprchne se synem v náručí před Matějovými kumpány, kteří ji chtějí znásilnit, najde útočiště u Malvíny, mladé ženy, u které už nějakou dobu načerno uklízí, aby si přivydělala. Dívky, od pohledu absolutně odlišné, najdou společnou řeč. Díky Malvíně se Liliana seznámí s talentovaným tatérem Matem. Jejich setkání způsobí, že Liliana, jako motýl vytetovaný na jejích zádech, konečně může roztáhnout křídla.

Strhující, emocemi nabitý román o boji za sebe a své nejbližší, o lásce a sebeúctě, o rodině, kterou ne vždy určují jen pokrevní pouta, a o lidech, kteří přes tíhu svých životních osudů dokáží nabídnout nezištnou pomoc a podporu.

Liliana je první z románů z cyklu „Pink Tattoo“. Příběhy tří žen, Liliany, Malvíny a Jasmíny, kterým osud uštědřil nejednu ránu, se protínají v tetovacím salónu. Každá z nich bojuje s temnými démony ze své minulosti a snaží se dál žít a hledat smysluplný, naplňující, i když ne vždy jednoduchý vztah.

Sdílet 0

série
Pink Tattoo 1. díl z 3
Další ze série
Tohle není tetování henou
1. Liliana
2. Malvína
3. Jasmína
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.2021
  • Helena Kubelková Helena Kubelková

    Asi jsem ještě nikdy nečetla knihu s tak silným začátkem. Každá věta věnovaná domácímu násilí se do mě zarývala hlouběji a hlouběji a já jsem doufala, že už to nebudu muset číst, protože mi z toho bylo vážně úzko. To je ovšem známka dobře napsané knihy, když vás dokáže takhle vtáhnout.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 186 hodnocení čtenářů

144× 5 hvězdiček 28× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Fikáčková registrovaný uživatel

    Toto byla moje třicátá knížka, kterou jsem v posledních 4 měsících přečetla. Zaujal mě druhý díl ukázkou až pak jsem zjistila, že je i první. Knížku jsem přečetla za jeden den a můžu říct, že jsem u knížky nikdy nebrečela. Ale u téhle knížky jsem měla pořad uslzené oči. Neskutečně silný příběh a jako matka 3 leteho syna jsem prožívala vše s hlavní hrdinkou. Moc knížku doporučuji.

    Kniha, Red, 2021, 9788027701629

  • 5 z 5 hvězdiček Aneta Dunková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Úžasná kniha, plná emocí. Těším se na další díl, doufám, že bude brzy

    Kniha, Red, 2021, 9788027701629

  • 5 z 5 hvězdiček Strawberry Uživatel aplikace KDčko

    Přečteno za jeden den. Respektivě za pár hodin s pauzama. Příběh mě moc ohromil. Připomnělo mi to mě samotnou. Těším se na další díl, ikdyž už to nebude o Lilce, ale její kamarádce Malvíně. Všem jen přeji štěstí a lásku.

    E-kniha, Red, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Renata B. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Super knížka, nádhera, přečteno jedním dechem a taky jsem si párkrát pořádně zabrečela.

    E-kniha, Red, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Klára Buchtová registrovaný uživatel

    Přečtenou jsem ji měla skoro za 3 dny , jak mě děj tě knížky dostal. Měla jsem plno emocí během a i po přečtení knížky . Pohltilo mě to a než jsem si koupila další díl hodně jsem nad tím přemýšlela

    Kniha, Red, 2021, 9788027701629

  • 5 z 5 hvězdiček Marie Lipšová registrovaný uživatel

    Jsem knihomolka a mám spoustu oblíbených knih a tahle patří mezi ně. Přiznám se že jsem tu knížku měla dlouho vyhlídlou a dlouho jsem nákup oddalovala s tím že to bude hrozný že se mi líbit nebude, ale opak byl pravdou nemohla jsem se od knížky odpoutat. Tolik emocí co tam bylo které mě donutili i k pláči. No určitě nebudu váhat a konečně si koupím bez rozmýšlení a Malvínu s Jasmínou věřím že budou stejně dobré jako Liliana

    Kniha, Red, 2021, 9788027701629

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Štorková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Silný příběh o domácím násilí, nemocném dítěti, nacházení sebe sama, lásce, přátelství. Poslední stránky byly trochu zvláštní, třeba že najednou uběhl měsíc od předchozí kapitoly, což bylo napsáno až po chvíli a tak, ale jinak se to četlo hezky. Mat zezačátku takový bručoun a pak jak se změnil :) Za mě krásná obálka knihy, zaujala mě na první pohled

    Kniha, Red, 2021, 9788027701629

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta Šilerová registrovaný uživatel

    Silný příběh, plný emocí, které vás nenechají chladné. Smutně, zároveň krásné. Tohle jsem nečekala,po dlouhé době příběh, který v mém vnitru zanechal pocity,dojmy apod.

    Kniha, Red, 2021, 9788027701629

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Smolíková registrovaný uživatel

    Knížka se mi líbila, byla z prostředí, které mi není úplně blízké a proto mě zaujala. Hrdinka si prochází těžkými situacemi, ale postupně začíná důvěřovat těm, co se jí snaží pomoct a užívá si toho hezkého, co jí život nabízí,třeba tetování a vztah s tatérem.

    E-kniha, Red, 2021,

  • 4 z 5 hvězdiček Věra Nováková registrovaný uživatel

    Knihu jsem dostala jako dárek k nákupu. Podle obálky jsem ji odsoudila na ženský román plný romantiky a vzala jsem ji hned ke čtení, abych "to měla za sebou". Ovšem hned po pár stránkách jsem byla vyvedena z omylu. Tak to byla síla. Chvílemi jsem zatínala zuby vzteky, jak je tohle možné a chvílemi jsem pro slzy neviděla na stránky. Anna Szafranská mě zvoleným tématem velmi překvapila. Víc takových knih, aby ženy pochopily, že si nemusí nechat všechno líbit, že se mohou a musí bránit! (pravda je samozřejmě taková, že i muž může být obětí domácího násilí).

    Kniha, Red, 2021, 9788027701629

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 194 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora