Léčebná síla kokosu

Autor Fife Bruce

E-kniha
Léčebná síla kokosu - Fife Bruce Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Kokos zažívá v poslední době obrovský boom a o produkty z něj je velký zájem nejen v kuchyni, ale i v kosmetice a zdravotním průmyslu. Jaké jsou ale vlastně výhody pravidelného užívání kokosové dužiny, mléka či oleje? Doktor Bruce Fife, zakladatel a ředitel Coconut Research Center v této knize čtivě a přehledně objasňuje zdravotní benefity spojené… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kokos zažívá v poslední době obrovský boom a o produkty z něj je velký zájem nejen v kuchyni, ale i v kosmetice a zdravotním průmyslu. Jaké jsou ale vlastně výhody pravidelného užívání kokosové dužiny, mléka či oleje? Doktor Bruce Fife, zakladatel a ředitel Coconut Research Center v této knize čtivě a přehledně objasňuje zdravotní benefity spojené s kokosovými produkty. Ty jsou skvělými pomocníky například v prevenci srdečních onemocnění, při problémech s ledvinovými kameny, v boji proti zpomalování metabolismu nebo slouží jako ochrana kůže před volnými radikály. Kokos je vaše nová domácí lékárnička!

Sdílet 0

Nakladatel
Esence
jazyk
čeština
Počet stran
288
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Romana Novotná registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kokosovník je prý na Filipínách nazývaný jako "Strom života". Kokosový olej jako "lék na všechny nemoci". Tato kniha je neuvěřitelných 280 stran informací, zajímavostí, rad a receptů k čemu všemu můžeme kokos použít i jak a s čím nám může kokos pomoci.

    Kniha, Esence, 2017, 9788075495020

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda